vrijdag 28 april 2017

Desperados glas

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Desperados Glazen (stuks).

Ze wordt tussen 3-° C gedronken. Dit is een high-end versie van de drank. Het ultieme drankje tijdens een feest of thuis met je vrienden! Met een paar stukken lime, is dit tequila-bier een must te drinken als het warm is.


Het glas is stevig en past gemakkelijk in je hand. De geribbelde rode logo geeft een beetje backspin, maar trendy. Onder het logo werdt afgedrukt: Bier en Tequila. Geserveerd in een iconisch, transparant glazen fles, is dit het perfecte bier om het nachtleven extra kleur te geven.


Een unieke smaakervaring die het zoete van Tequila combineert met het bittere van bier.

Koop of Verkoop desperados op Marktplaats. Profiteer van de koopjes op eBay! Vind desperados op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. By submitting this form you agree to the terms and our.


Het advies is om dat niet meer dan drie keer per week te doen. Aan het bier is tequila toegevoegd waardoor het een zoete smaak heeft in tegenstelling tot een gewone pilsener. Mexicaans getinte bier tegen een scherpe prijs.


Alle desperado aanbiedingen van week vindt u bij supermarktaanbiedingen. Alle aanbiedingen van desperado uit alle folders van supermarkten. Het bier heeft in tegenstelling tot normaal pils een zoete smaak. Bestel bierglazen bij Speciaalbierpakket.


Laat uw bierglazen thuis bezorgen! Bekijk onafhankelijke informatie over de ingrediënten en duurzaamheid van dit product. Uur bestel zelfde dag verzonden met postnl! In de webshop zijn bijvoorbeeld waterglazen, longdrinkglazen, wijnglazen, theeglazen, bierglazen en champagneglazen te vinden. Het is natuurlijk makkelijker als je deze glazen in sets van twee, vier, zes of meer kunt bestellen.


Dit bier is gebrouwen met tequila aroma, door dit aroma heeft het bier een vrij zoete smaak. Dat doe je bij de Drinkhut!

Zoekt u een bijzonder biertje? Waarin de bittere smaak van bier perfect wordt gecombineerd met het zoete aroma van tequila. Voorzien van ingegraveerde tekst en logo. Kan per brievenbus post worden verzonden.


De een beweert dat een biertje echt beter smaakt uit een speciaal bierglas, de ander gaat voor universeel. Filter op merk voor een specifiek glas of selecteer op type bierglazen voor een universeel exemplaar. Ga bijvoorbeeld voor een glas met voet, een pul of een vaasje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts