vrijdag 21 april 2017

Matte lak hout

Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin.


Matte lak hout

De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Parketlak is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat. De matte lak geeft de behandelde objecten een uitstraling alsof deze met olie behandeld zijn. Dit is een verf op terpentine basis.


Voor ondergronden zoals hout , metaal en kunststof, zowel binnen als buiten. Matte verf is dof van uiterlijk. Flexa Pure Lak Mat is een matte lak en bevat polyurethaan alkydemulsie.


Matte lak hout

Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, mooi mat. Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout , harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen. De matte Houtlak van Histor Perfect Finish is kras- en slijtvast, waardoor je je over beschadigingen geen zorgen hoeft te maken. Daarnaast is de houtlak extra dekkend en geurarm.


Geef je kozijnen, deuren en meubels een mat eindresultaat met de matte houtlak. Getoonde productafbeeldingen kunnen afwijken van de ontvangen verpakking. Bij kleinere reparaties kunt u ook gebruikt maken van een transparante beits of lak. Het vulmiddel voor hout werkt net als uw houtproduct en zal dus niet anders zwellen of krimpen dan uw werkstuk. Vult in een keer handeling kieren, scheuren en naden in hout tot cm.


Beschadigd hout kunt u snel repareren. Verwijder eerst bestaande laklagen, om het geheel tot op gezond hout te schuren. Gebruik bij voorkeur onze hoogwaardige merken houtlak voor buiten. En houd er rekening mee dat blanke lak op waterbasis voor buiten daarvoor niet goed geschikt is. Transparante lak koop je bij HORNBACH.


Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Deze lak laat het hout in haar natuurlijke schoonheid. Geeft goede bescherming hoewel het lijkt of er niets op zit. Verkleurt het hout bijna niet en is mat.


Matte lak hout

Keerzijde is dat ook donkere houtsoorten kunnen verbleken. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak. Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer.


Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je. Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak.


Olie, lak , hardwax of monocoat voor massief hout. De transparante lak ( mat ) invisible oil is speciaal ontwikkeld door een hout leverancier gespecialiseerd in eikenhout. Deze bijzondere lak - speciaal ontwikkeld voor kalk- en krijtverfen - beschermt en verzegelt de kleurlaag, net zoals olie en wax doen. Maar daarnaast zorgt deze lak ook voor een waterafstotende (hydrofobe) functie.


Nu weet ik dat er sinds kort matte lakken bestaan ook voor op het houtwerk. Maar ik bedoel gewoon matte lak van Flexa of Histor ofzo. Schilderen met succes doet u met verf van Sigma.


Sigma heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste kleuren. Een lak legt een soort verflaag op het te schilderen oppervlak en sluit het hout af. Beits dringt dieper in het hout en is vochtregulerend (het vocht kan naar buiten). Buiten schilderen met jachtlak. Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout.


Jachtlak is harder dan een gewone (transparante) lak. Het is niet zo glanzend als hoogglans, maar ook zeker niet mat. Hierdoor zijn oneffenheden in de ondergrond minder te verdoezelen dan met een matte verf of lak. Zijdeglans verf of lak is daarentegen makkelijker schoon te maken dan matte verf. Gebruik zijdeglans verf of lak voor een warmere uitstraling.


Als de tafel gelakt is geeft dit een licht glanzende laag. Het lakken sluit het hout af en als er iets op gemorst word dan kan dit makkelijk met een vochtige doek worden weggehaald. Matt polish voor matte lak 2ml Onderhoud pw;.


Behandeling ± tot keer per jaar herhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts