maandag 10 april 2017

Houten boeddha

Grootste aanbod tuinartikelen. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen.

Alle merken voor de laagste prijs. Op basis van je zoekopdracht hebben we onderstaande producten voor je geselecteerd. Staat er niet bij wat je zoekt? Klik dan hier voor onze uitgebreide zoekfunctie of navigeer verder via het menu.


Zittende Boeddha met houten mala cm. Het zijn voornamelijk oude en antieke Boeddhabeelden uit Birma. Boeddha Beelden handgemaakt door Aziatische kunstenaars. Houten Boeddha gemaakt van SUAR hout.

Tuinbeelden van lavasteen, groensteen en gietsteen. Bij de Oriental koopt u houten Boeddhabeelden voor een voordelige prijs. Buddha masker op houten sokkel. Deze mooie zwarte houten slapende Boeddha is mooi gekleurd en versierd met spiegeltjes.


Wij hebben voor u beelden van verschillende afmetingen en verschillende soorten, neem bijvoorbeeld de lachende houten boeddha of de tedere Indonesische houten boeddha. Hout - Vietnam or Indonesia - Eind 20e eeuw. Grote houten zittende boeddha. Alleen een klein scheurtje in de duim en een klein stukje. Het grootste online winkelcentrum.


De houten Boeddhabeelden die wij verkopen zijn voornamelijk gemaakt van teakhout. Het maken van Boeddhabeelden is van oudsher gebonden aan strikte regels volgens oude. Dit is de houding van redenering, onderwijzen en discussie. Boeddha gebruikte deze handstand om tijdens zijn leerredes en discussies zijn woorden in kracht bij te zetten.


Deze Happy Boeddha komt uit Bali, waar hij met de hand gesneden is uit één stuk massief suarhout. Suarhout is de beste lokale houtsoort op Bali en wordt gekenmerkt door zijn mooie kleurschakeringen. Galante houten boeddha met de rechterhand gericht naar de aarde, het symbool van de Bhumisparsha Mudra.

Om zijn hals draagt hij de gebedsketting. Een houten Boeddhabeeld is een oosterse sfeerbrenger met een mooie boodschap en, volgens de traditie, moet je deze bij voorkeur cadeau geven (of krijgen). Mooi massief handgemaakte houten boeddha -beeld met prachtig houtsnijwerk. Geen krassen of beschadigingen. Bekijk meer ideeën over Boeddha , Hout en Boeddhisme.


Deze houten slapende Boeddha is mooi gekleurd en versierd met spiegeltjes. Boeddha ’s vingers staan hier voor vijf volmaaktheden of compassie. Dan is er nog de Abhaya mudra, waarbij Boeddha zijn rechterhand opheft en zo onverschrokkenheid uitdrukt. Ook de Karana is krachtig bedoeld.


Met wijsvinger en pink omhoog weert Boeddha volgens de verhalen negatieve energie af. Onze online collectie Boeddhabeelden wordt maal Javascript is uitgeschakeld. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Wij hebben beelden voor in de tuin, voor in huis en daarin heeft u ook de keuze tussen de lachende-, Thaise-, Chinese- en Japanse boeddha ’s, maar natuurlijk mogen ook de Yogiman en de Shaolin monniken niet ontbreken.


In de meditatiezit raakt de Boeddha met de vingers van zijn rechterhand de aarde aan. Toen Boeddha bijna de verlichting bereikt ha probeerden kwade machten hem hiervan af te houden. Daarop raakte Boeddha met zijn rechterhand de aarde aan om deze als getuige op te roepen voor de waarheid van zijn woorden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts