donderdag 27 april 2017

Elektrische open haard modern

Elektrische haarden voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 1025. De laatste jaren is de elektrische haard bezig aan een comeback. Met moderne technieken, zoals waterdamp, mist en rookeffecten, bereiken de elektrische haarden van tegenwoordig een zeer realistisch effect. De moderne typen geven een zeer levendig en levensecht vlammenspel en geven bovendien ook nog warmte.


Het voordeel is, dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Plaatsen, stekker in het stopcontact en klaar is kees.

Deze elektrische haard heeft een modern ontwerp die geschikt is voor elk interieur. Het heeft een witte rand en een realistische vlammenbeeld. Door het ontwerp lijkt het op een echte open haard. Voor deze elektrische haard heb je geen schoorsteen nodig. Stijl elektrische open haarden met modern design voor de muur, vloer of hoek van uw huis Perfect voor degenen die een open haard willen hebben zonder een schoorsteen te hebben en zonder gek te hoeven zijn voor het onderhoud.


Bijna alle moderne sfeerhaarden worden voorzien van de nieuwste inzet modules met Opti-Myst 3d vlamtechniek. Deze serie heeft een 3-d vuurbeeld met rookeffect. Nog nooit was elektrisch vuur zo realistisch.


Een schitterende elektrische haard zijdig met fonkelend vlambeeld en exclusieve uitstraling. Bekijk de driezijdige elektrische haarden. Afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn. Je hebt namelijk geen rommel in huis door roet, as en hout.


En het belangrijkste: de vlammen van de moderne haarden zijn haast niet van echt te onderscheiden. Kortom, je profiteert van alle voordelen van een kachel, zonder de nadelen. Aan de wand of juist niet?


Met een elektrische haard heb je enorm veel flexibiliteit.

Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch vlammenspel en in sommige gevallen zorgen ze ook nog eens voor een behaaglijke warmte. Makkelijk en snel via Vergelijk. Welkom bij de Aopen ICT winkel. Vind de beste selectie elektrische open haarden modern fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit elektrische open haarden modern voor de dutch. Ook elektrische haarden zorgen voor een warme, gezellige en huiselijke sfeer.


En doordat het vlammenspel steeds realistischer en beter wordt, is een elektrische haard bijna niet meer van een houtkachel te onderscheiden. Hiermee wek je de illusie van een echte open haard. Naast een elektrische open haard zijn er ook nog andere manieren om elektrisch te verwarmen. Denk maar aan accumulatoren, elektrische vloerverwarming, infraroodverwarming of elektrische convectoren en radiatoren. Uitgebreide info daarover vind je op centraleverwarmingcv.


Dan biedt een elektrische haard of kachel uitkomst. Bent u op zoek naar een grote elektrische open haard ? De Classicflame CFgeeft u dat XL gevoel. Met zijwanden van steenmotief en een prachtig diepte effect geeft de CFu dat echte open haard effect. Een prijsstelling is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren zoals het gewenste systeem ( open of gesloten) en brandstof (hout, gas, bio ethanol, elektrisch ). Maar ook de situatie waarin de haard geplaatst wordt, type woning of pand en bouwjaar, en natuurlijk spelen vormgeving en materialisering een grote rol.


Een gewoon stopcontact is al voldoende om van een prachtig vlammenspel te genieten. Een echte brandstof is hier dus overbodig. Gevolg hiervan is dat een elektrische haard vooral sfeerbevorderend is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts