maandag 24 april 2017

Spreuken op tegels

Bestel of kom langs in Dalen! Spreuk tegeltje : Als je enige gereedschap een hamer is, ziet elk probleem eruit als een spijker - Bekijk of bestel deze Tegel nu op Tegelspreuken. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Voor elke gelegenheid een passende spreuk.


Bekijk het bord Spreuken op tegels van keesgoezinne op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Spreuken , Grappige citaten en Grappige teksten.

Wilt u zelf een tegeltje maken dan doet u dat natuuurlijk bij Tegeltjes. Als het regent in September, valt kerstmis in December. Deze tegeltjes kunnen worden voorzien van je eigen tekst.


Een tegeltje met tekst is leuk om aan de muur te hangen. Elke tekst kunnen wij op een tegeltje drukken. Als tekst voor op een tegeltje kun je denken aan een spreuk of een gedichtje.


Koop en verkoop tegels met spreuken eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Op deze pagina zie je een aantal tegels met spreekwoorden en wijsheden erop. Of tegels met motto’s voor je leven. Het leuke aan een spreuk op een tegel (spreuktegels) is het feit dat er met een aantal woorden veel duidelijk gemaakt wordt. Nog meer spreuken voor op tegeltjes: Bij Abraham is het wel gebleken, ouderdom komt met gebreken.


Nederlandse humoristiche en leuke quotes, zinnen en teksten om te lachen wanneer je ze als tegelwijsheden tegen komt. Oude maar gevatte gezegden en wijsheden uit grootmoeders tij die nog steeds o zo waar zijn. Kies je favoriete komische leuke spreuk voor op je eigen tegeltje of laat er een leuk t-shirt van drukken. Vind tegeltje maken het nu op Kensaq.


Boek het OP, Chaweng Beach. Vergelijk tuintegels op Beslist. Grootste aanbo laagste prijs! Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Mocht u geen idee hebben welke spreuk u op een tegel wilt hebben, dan kunt u hier wat inspiratie opdoen. U kunt uiteraard ook uw eigen spreuk latten bedrukken op de tegel. Je heurt allèn waj begriept.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Achteruutkiekn gef kopzeert biet. Denk hierbij aan tegels met Bijbeltekst, maar bijvoorbeeld ook tegels met teksten uit Opwekking.


Bij ons kun je makkelijk online christelijke tegels met Bijbeltekst kopen en je hebt ze snel in huis. Als je je aandacht ergens op richt gaat het groeien, en dat is dus zeker het geval met mij en de spreuken. Je favoriete spreuk op een delftsblauw tegeltje , of een tegeltje bij geboorte, als cadeau. Maar ook een tegeltje ter gelegenheid van een verjaardag of het halen van je zwemdiploma is natuurlijk heel erg leuk.


Je kunt eventueel ook een tekst opgeven onderaan het tegeltje. Zoek naar tegeltje maken op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts