vrijdag 28 april 2017

Maxwell williams servies

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maxwell Williams servies op Vergelijk. Bekijk Ons Ruime Assortiment.


De serviezen zijn smaakvol, sfeervol, eigentijds en van zeer hoge kwaliteit!

Dit vooraanstaande merk levert porselein van uitmuntende kwaliteit en met een excentriek design! De verschillende lijnen bieden u een aangename diversiteit aan vorm en design die u aantreft bij. Het servies is uitgebreid met verschillende borden, schalen en kopjes waardoor je het kan gebruiken voor elke gelegenheid.


Dit servies heeft dezelfde prachtige, minimalistische uitstraling! Gratis bezorging en retour. Het merk biedt verschillende elegante servieslijnen voor ieder tafelmoment. Het servies straalt kwaliteit uit en is eenvoudig te combineren met servies van andere collecties. Boek uw Hotel in Williams AZ online.


Reserveer online, laagste prijzen.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Door het simpele, maar toch stijlvolle design kan je bijna fout zitten metan met deze serie!


Kopjes met schotels, diner borden, zelden gebruikt. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Hierdoor lijken ze misschien eenvoudig, maar door de simpele look is de Edge collectie juist enorm goed te combineren met ander servies ! Persoons servies met ontbijtbordjes, dinerborden, soepborden, kop en schotel.


Diamonds Round Durable Porcelain. Het porselein is heeft de status Durable Porcelain. Lijkt dit servies teer en breekbaar? Het is gemaakt van een dun, maar sterk chinees porselein, het zogeheten bone china.


Veilig achteraf betalen mogelijk. Zo bent u niet gebonden aan de standaard startersets waar toch altijd iets bijzit wat je liever anders had gezien. En dat is niet gek ook, want wit servies kan overal en altijd.


In alle servies onderdelen zit een diamant patroon verwerkt. Een leuke toevoeging aan ieder servies ! Bovendien zijn de producten oven-, magnetron- en vriezerbestendig. De hoge kwaliteit producten zijn gebaseerd op verschillende culturen van over de hele wereld en zijn afgestemd op de hedendaagse tafelcultuur.

Ze zijn stijlvol, strak, eigentijds en van hoge kwaliteit. De sfeervolle serviezen van dit stijlvolle merk zorgen dag in dag uit voor een smaakvolle tafelschikking! Deze 30-delige serviesset bestaat uit vierkante diepe borden (x cm), vierkante dinerborden (x cm), vierkante ontbijtborden (x cm) en kopjes met vierkante schotels.


Het Cashmere servies is gemaakt van sterk, krasvast beenderporselein waardoor het vaatwasmachinebestendig is. Ook is het servies zonder problemen in de oven of de magnetron te gebruiken en kan het in de vriezer worden gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts