donderdag 20 april 2017

Antislip coating metaal

K epoxyvloeren coating Kopen? Zeer slijtvast en Goedkoop Online te bestellen. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Muurvast op aluminium, metaal , vloeren van marmer, tegels, enz. Eventueel op dunne platen.

Afgeronde hoeken en eenvoudig te reinigen, stijlvol, duurzaam en slijtvast. Door onderstaand formulier in te vullen helpen wij u graag met uw antislip coating project. Aanvragen van offertes is voor u helemaal gratis.


Wij zorgen ervoor dat uw aanvragen bij antislip coating specialisten terecht komen. Uw persoonlijke projectmanager zal zorg dragen voor uw aanvraag. Het kan het hout van vloeren en vlonders een mooie bruine, groene of whitewash tint geven. Antislip coating hout is verkrijgbaar in veel kleuren.


Afhankelijk van de ondergrond die u wilt voorzien van een coating zijn er veel antislip coating aanbieders in België.

Dit product van 3M staat al geruime tijd bekend als meest effectieve en duurzame antislip coating voor metalen en betonnen ondergronden. Het product bestaat uit één-componenten antislip coating met aluminium schilfers. Deze coating is bij uitstek geschikt voor het antislip maken van metalen en betonnen ondergronden. Dit grondverf antislip product is gemaakt voor non metale oppervlaktes.


Dit zijn oppervlaktes die poreus zijn waardoor het beter is een ander soort antislipverf te gebruiken. De transparante coating (met antislipkorrel) op waterbasis is gebaseerd op oplosmiddelvrij materiaal en is biologisch afbreekbaar. Dus niet schadelijk voor het milieu.


Indien gewenst kan de antisliplaag ook weer worden verwijderd. Een eenvoudig aan te brengen solventgedragen antislip vloerverf op basis van alkydharsen die bijzonder geschikt is voor het behandelen van oude (jaar), droge betonvloeren binnen en buiten. Maar deze antislip coating kan ook op hout, metaal of andere lichtzuigende ondergronden worden aangebracht.


Zorg voor grip met onze antislip coating ! De beste kwaliteit antislip coating in de branche. Mensen onderschatten hoe belangrijk een goede antislip coating is. Er zijn veel plekken waar zich gladheid bevindt en u makkelijk kunt uitglijden. Wanneer u precies weet wat u wilt bereiken met de anti slip coating , kunt u een coating type kiezen op basis van uw voorkeur. Het is belangrijk om te weten welke verschillende opties er zijn als u een keuze moet maken tussen de verschillende anti slip coatings.


Find the right anti slip paint for metal for your project. Verfwebwinkel verkoopt alle soorten antislip coating van het merk Rust-oleum, Sigma en Owatrol.

Eigenlijk alles wat glad of glibberig was wordt met deze coating heel snel weer ruw en stroef. Bestel antislip coating bij ESVSHOP. Groot assortiment aan coatings voor op de. Info over grip antislip coating. Resultaten van zoekmachines!


De keuze voor een antislip coating is uiteraard ideaal voor situaties, waarin de veiligheid van de gebruikers van de vloer gewaarborgd dient te worden. Om geld uit te sparen kunt u van de gelegenheid gebruikmaken om antislip coating zelf aan te brengen. Scheuren en holtes vormen een riskant gevaar, ongeacht het weer. Hout en steen worden gevaarlijk glad wanneer het met mos en regen in contact komt. Zelfs metaal wordt spekglad in aanraking met modder, olie of water.


Met een coating maakt u ook een slijtvaste en isolerende ondergrond. Daarnaast zorgt het voor een langere levensduur van het materiaal. Innotec heeft diverse hoogwaardige coatings in het assortiment voor nagenoeg alle toepassingen.


U kunt bijvoorbeeld metaal , staal, rvs en aluminium coaten met onze Zinc Coat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts