donderdag 13 april 2017

Elho pure round

Kies uit producten vanaf € 110. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze fraaie plantenbak zorgt voor jarenlang gebruiksplezier voor binnen en buiten en kan ook nog eens probleemloos met andere maten gecombineerd worden. In de pure soft collectie vind je verschillende maten, de kleinere variant is tevens makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen. De Pure producten van elho laten je planten echt leven!


De Pure round is een tijdloze must have voor iedere planten liefhebber.

Dankzij haar unieke prachtige vorm passend in ieder interieur, patio of tuin. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van de Pure round ! De elho pure soft round high light is een bloempot en verlichting in één. De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. De producten worden daarna zorgvuldig met de hand bewerkt tot het gewenste eindresultaat bereikt is. Voor 17:bestel morgen in huis.


Het strakke, eigentijdse design van de elho Round zorgt voor een bloempot die gezien mag worden en maakt dat de potten perfect te combineren zijn met de overige items uit de elho Pure collectie. Bij ons korting op de Pure Collectie!

Bloembakken vanaf € I. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Specialistisch advies nodig? Deze Pure round heeft een diameter van 40cm en is antraciet van kleur. De warme verlichting van de pot zorgt voor een aangename.


De Pure collectie van elho is een stijlvolle collectie geïnspireerd door de combinatie van architectuur en de verfijndheid van de natuur. Deze moderne collectie bloempotten biedt een vrolijke toevoeging aan. De elho Pure Soft Round High is niet zomaar een bloempot: het is een designproduct! Elho - pure round antraciet.


Door de zachte, ronde vormgeving staat deze pot gegarandeerd mooi in je tuin of woonkamer. De pot is gemaakt van weerbestendig kunststof en gaat jarenlang mee. Give room to nature and brighten up your living room, kitchen, terrace, balcony or any other place with plants. Surround yourself with nature in elho flowerpots and. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Warentuin verstuurt géén producten bu. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Voor 23:bestel morgen in huis.


De Pure Round is een tijdloze must have voor iedere planten liefhebber.

Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Deze pot is tevens geschikt voor gebruik binnenshuis. De meeste Mediterrane bomen en planten op Palmexert. Nu goedkoop en gemakkelijk online te bestellen bij Tuincentrum de Oosteinde!


De Pure Straight Round High bloembak van elho heeft een luxe design en is gemaakt van sterk kunststof. Hierdoor is de pot lichtgewicht, kleurvast én onderhoudsvriendelijk! Hij heeft een verhoogde bodem waardoor je hem niet helemaal hoeft te vullen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts