woensdag 26 april 2017

White wash hout

Vind white wash als je nu zoekt. Alle merken voor de laagste prijs! Vintage Effect aanbrengen Breng de wash aan met een spalter in de richting van de houtnerf. Whitewashen is een speciale verftechniek waarmee houten meubels , houten vloeren en andere houten woonaccessoires een speciale rustieke gebleekte look krijgen.


Door speciale whitewash verf te gebruiken, wordt er op het hout een wat transparante laag aangebracht, waardoor de kleur van het hout en de houtstructuur duidelijk zichtbaar blijven.

Ik heb namelijk een teak houten tafel, die ik recent in een white wash beits heb gezet en na ontevreden resultaat weer helemaal moest kaal schuren en schoonmaken. Ik vond de tafel te wit (te grote overgang) en mijn vraag is hoe ik het best een zo natuurlijk mogelijk resultaat kan krijgen (en zo mat mogelijk). Kalkwas en kalkpasta zijn bijvoorbeeld vormen van white wash.


Deze zorgen beide voor een nóg transparantere finish. We gaan de bekendste varianten white wash bij langs: 1. De white wash beits heeft een Uv-filter en geeft het hout een witte matte uitstraling. Voor welke foto op hout soort je ook kiest, het is altijd mogelijk om deze foto op hout met een whitewashlaag te laten behandelen!

Wat is een foto op hout met whitewash? Wanneer jij voor een foto op hout met white wash kiest, dan wordt er, voordat de foto op het hout geprint wordt, een witte laag op het hout aangebracht. Donkere meubels licht of white wash maken is de moeite waard! Het verandert je interieur direct.


Bekijk ons stappenplan hoe je donker hout kunt whitewashen. Je kunt je meubels ook in white wash meubels omtoveren door de snelle en eenvoudige verdunde krijtverf methode te gebruiken. Er zijn verschillende kleuren te verkrijgen zoals bijvoorbeeld Old White en Pure White.


Bij deze methode heb je zelf invloed op het resultaat, doordat je de verf meer of minder kunt verdunnen. White Wash verf en verftechniek Sloophout, steigerhout, het is mooi hout waar de leukste meubels in te krijgen zijn. Ook is het ontzettend leuk om op een rommelmarkt of bij de tweedehands (kringloop)winkeltjes een oud meubeltje te kopen en die op te knappen. Eiken white wash bijvoorbeeld zal met watergedragen verf snel gele vlekken geven, omdat het looizuur in het hout oplost.


Beter is om bij eiken white wash kalkwas te gebruiken. Ook teakhout kan verkleuringen geven. Hout vol noesten kun je het beste met verdunde krijtverf doen, omdat dit wat meer dekkend werkt.


Dekkende white wash vloer. Met deze white wash variant krijgt het hout een overheersend witte kleur.

Afhankelijk van de houtsoort kunnen de houtnerf en tekening wel zichtbaar blijven. De oorspronkelijke houtkleur is helemaal weg, de vloer is echt wit. Onderhoud white wash vloer. Kies je ervoor een foto op hout zonder whitewash te bestellen? Dan wordt je foto donkerder en komen de kleuren minder goed naar voren.


Daarnaast zijn de nerven en noesten zeer goed zichtbaar doordat er geen witte laag over het hout zit. U kunt het hout laten zoals het nu is. Als u een wat veerkrachtiger oppervlak met een zachte glans wilt, neem dan een schone doek, wrijf het hout dan helemaal in met meubel-was en wrijf het goed uit. Hebt u liever een slijtvaste afwerking, dan brengt u een of twee lagen vernis aan. Meubels verven met White Wash en hoe je White Wash moet aanbrengen.


Allereerst wat is White Wash ? Doodat de verf zwaar is verdunt dekt het niet en blijft er een dun laagje kleurpigment op het hout of de verf liggen en blijf je de ondergrond zien. White wash is eigenlijk niets anders dan zwaar verdunde verf. Die tekening van het hout wilt u natuurlijk niet missen.


Als we uw meubels van steigerhout bewerken met white wash , blijft deze tekening in het hout zichtbaar. Uw meubel krijgt wel een prachtige, matte, halftransparante witte tint. White Wash is meestal een beits- of was-achtig product en is inmiddels een verzamelnaam geworden voor producten waarmee u uw meubelen, vloer of trap een gebleekte en landelijke uitstraling kunt geven.


Met White Wash brengt u een witte waas aan op het hout waarbij de houtnerf geaccentueerd wordt. Vloeibare meubelwas white wash. Geeft de nerven en noesten van het hout een mooie witte tekening ( white wash effect).


Voedt en beschermt het hout bovendien tegen uitdroging, vuil en vlekken. Houten vloer white wash lakken? Voordelen, je kleur wordt beter beschermt, makkelijk in onderhou kortom gewoon doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts