vrijdag 28 april 2017

Luxaflex groningen

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Profiteer nu van onze lage prijzen, bestel online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Vesta: de grootste Luxaflex specialist in de regio met gratis interieuradvies aan huis in de regio Groningen , Haren en Roden. Voor – vrijwel – ieder raam of deur is er een passende oplossing.

Vivante Groningen is nieuwsgierig naar jouw wensen en adviseert je graag! Horizontale jaloezieën kennen veel mensen ook als luxaflex. Dit was het eerste product van het merk Luxaflex en is bekend geworden met de smalle jaloezie. Tegenwoordig hebben we echter een diversiteit aan horizontale jaloezieën die ongekend is.


Als officieel Luxaflex Gallery dealer vindt je bij Vesta de meest uitgebreide collecties en stalenpresentaties van Luxaflex. Onze gediplomeerde stylisten en vakkundige stoffeerders vertellen je alles over de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie. Zij komen zelfs bij jou thuis adviseren en kunnen vakkundig inmeten en monteren.

Quick Step, Luxaflex en De Ploeg in Groningen. Vind vakmanschap en inspiratie. In ons land maken horren is ons leefklimaat comfortabeler. In Malawi kan een hor het verschil maken tussen leven en dood. Sontweg in Groningen , is hét adres voor uw raamdecoratie.


Zo bent u bij Timpweg altijd verzekerd van hoge kwaliteit raamdecoratie die zelf gemaakt is, precies zoals u het wilt. Al onze raamdecoratie is ook nog eens goedkoop! Het bedrijf richtte zich op de productie van houten zonwering en rolluiken. Hoekzema het bedrijf over. De houten zonwering werd in die periode vervangen door metalen zonwering.


Bekijk het gehele assortiment luxaflex. Of bezoek één van onze winkels. Nieuwe Luxaflex Duette Shades? Er valt heel wat te kiezen bij Vesta.


Decorette Groningen heeft de meest veelzijdige collectie op het gebied van raamdecoratie.

Onze veelzijdige collectie raamdecoratie bestaat uit alle mogelijke vormen gordijnen en jaloezieën. Houten Jaloezieën op maat gemaakt, die vindt u zeker bij Timpweg Raamdecoratie in Groningen ! Bij ons vindt u een groot assortiment aan mooie en passende houten jaloezieën. Modern, trendy en ook nog eens tegen ontzettend scherpe prijzen! Onze houten jaloezieën op maat zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes: 50mm, 65mm en 90mm.


Breed aanbod jaloezieën op maat. Jaloezieën zijn ideaal als zonwering in de zomer en extra isolatie in de winter. Daarnaast zijn ze gemakkelijk verstelbaar, zodat.


Waterborg is een gevestigde naam in Groningen en omstreken en is van oorsprong bekend om diverse handelstakken. Laat je horizontale jaloezie op maat maken of kies voor een standaard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts