dinsdag 18 april 2017

Babykamer safari

Levering in Nederlan België, en Duitsland. Bekijk alle Bopita meubelen hier! Of neem contact op voor informatie! Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Het leuke van deze spaarpot is, dat je kunt zien hoeveel je al hebt gespaard. Helemaal naar Afrika om de Big Five te zien?


Maak je eigen safari babykamer voor jouw kleintje. Kijk uit over de savanne waar de neushoorns, giraffen, olifanten en leeuwen met hun kuddes badderen bij de drinkplaats, uitrusten in de schaduw of blaadjes eten van de bomen. Muursticker Giraf op safari. Ben je op zoek naar decoratie voor de babykamer of kinderkamer met het thema safari ? Haal alle safari dieren in huis met deze 9-delige posterset.


Laat jouw kind op vroege leeftijd kennismaken met alle wilde dieren die te vinden zijn op safari.

Surf het hele internet af, verzamel met behulp van Pinterest en Instagram je favoriete afbeeldingen en shop ze vervolgens! Handig om mee te beginnen: het bepalen van de overheersende kleuren in de kinderkamer. Bij een safari thema passen aardetinten erg goed zoals beige, groen, bruin, antraciet en zwart. Schattige Safari babykamer muurstickers. Wij spotten een leuke Safari muurstickerserie van DecoDeco, een Nederlands merk dat verkrijgbaar is bij Hippebeestjes.


De safari babykamer muurstickers hebben een mooie, schattige uitstraling en zijn daarmee ook uitermate geschikt voor een babykamer. Ook alles voor de kinderkamer vind je bij bol. Meubeltjes, verlichting, textiel en decoratie. Onmisbaar in de babykamer.


Alles wat je nodig hebt voor de babykamer. Samen met de dieren in frisse kleuren en trendy patronen is het een echte blikvanger in de kinderkamer of babykamer. Een veel gezien thema van dit moment is ‘ Safari ’, warme aarde tinten en stoere wilde dieren. Wij vonden een lamp die daar precies bij past! Namelijk de Safari Silhouette, van land of Kids.


Plafondlamp Safari Silhouette Camel Safari Silhouette lamp voor de kinderkamer. De Silhouette safari is een prachtige lamp. Deze babykamer boom muurschildering met safari dieren laat de babykamer tot leven komen, met een giraf die vrolijk aan de boom knabbelt en een aapje dat bloemetjes strooit over het wiegje.


Babylampen en verlichting voor de babykamer. Babykamer boom met safari dieren.

Leuk bijpassend bij jouw babykamer thema. Kijk voor Inspiratie en de leukste babykamer lampen. De leukste merken muurstickers voor babykamer en kinderkamer. Er zijn veel verschillende aanbieders van muurstickers. De merken die wij aanbieden zijn professionele, bekende nationale en internationale merken.


Voor een snelle mini-make-over van een babykamer of kinderkamer zijn de muurstickers van Decowall of Roommates bijvoorbeeld heel geschikt. Op safari , dieren uit het bos, uiltjes. Dieren blijven een populair thema voor baby- en kinderkamers. Je kunt er ook alle kanten mee op.


Kies voor dierenaccessoires in neutrale kleuren of ga helemaal los met vrolijke muurstickers op de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts