dinsdag 25 april 2017

Woood kussen

Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Wat vinden onze klanten van Emma? Ruim assortiment online bestellen! Bespaar tot wel via kiesproduct. WOOOD bankje Beau is een leuke toevoeging aan elke ruimte.


Het bankje wordt geleverd inclusief kussen.

De riemen zitten vast met klittenband waardoor het kussen gemakkelijk afneembaar is. Verrassend en speels, dat is dit kussen Eros. Leuk om die stoere óf strakke bank net wat meer vriendelijkheid te geven.


Soms gaat het om de kleine details die het grote geheel net wat zachter laten. Dit stoere kussen met de ZigZag opdruk is bijvoorbeeld heel goed te combineren met de kussens Honingraad en Home Sweet Home. Leuke set van gevulde kussens met prints van de uil. De set bestaat uit bruin kussen met één applicatie van de uil en 1. Wij van De Eekhoorn nemen de bescherming van uw privacy zeer serieus en zullen dan ook de persoonlijke gegevens - die u ons toestaat te verwerken- alleen gebruiken om.


Alle stijlen en merken meubels!

Merk meubels shop je online. Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ezra kussen komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD.


Het Belle kussen is beschikbaar in de kleuren blauw, bruin en grijs. Het kussen wordt inclusief vulling (1 polyester) geleverd. Combineer deze kleuren met elkaar of combineer het Belle kussen met andere kussens uit de WOOOD collectie en creëer zo jouw eigen sfeervolle zithoek. De voorkant is gemaakt van een velvet stof en aan de zijkant zitten sierlijke velvet pom-poms. Eros kussen komt uit de collectie van het Nederlandse merk WOOOD.


Een grijze ondergrond met witte cijfers. Creëer je eigen plekje om heerlijk te chillen met deze comfortabele kussen. Dit sierkussen Myro van het merk WOOOD is gemaakt van fluweel.


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Het Dana kussen is een warm en stijlvol kussen in de WOOOD collectie.

De hoes is gemaakt van een mooie, stevige stof en heeft een ingeweven bloem en een naturel kleur. Brengt gezelligheid en sfeer in de zithoek. Je helpt niet alleen anderen door jouw ervaringen, maar ook maak je kans op 10- shoptegoed van Frank. Een bundel van zachthei een goed kussen is fijn!


Ze vormen een heus verlengstuk van de rest van je interieur en een paar kussens vrolijken binnen no-time je gehele woonkamer op. Okergeel, blauw of toch wat veiliger bruin? Kussens horen er helemaal bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts