woensdag 26 april 2017

Verf voor uitgroei

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Kies uit producten vanaf € 295. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Uitgroei ontstaat niet alleen door permanente verf , maar ook als je een spoeling hebt gebruikt. Maar: bij een spoeling zal je uitgroei altijd minder opvallen dan wanneer je het geverfd hebt. Een spoeling vervaagt na tot wasbeurten en verf moet er echt uitgroeien.

Ik ben begonnen met hoogblond. Het pakje verf deelde ik dan samen met een vriendin. Mijn haar is erg belangrijk voor me en bepalend voor mijn uiterlijk en stemming. Ook wordt de haarverf thuis in de brievenbus bezorgd.


We vragen geen extra bijdrage voor de verzendkosten, maar de verf moet wel opgestuurd worden. Dit maakt dat we een mooi, kwaliteitsproduct kunnen bieden voor €195. Een uitgroei verven betekent niet dat je al het haar moet kleuren.


In het reeds geverfde haar gaat de kleur stapelen in de punten van je haar en kan donkerder worden. Wanneer je de uitgroei lichter wilt verven , kan je de lengtes beschadigen bij herhaaldelijk kleuren. Voor één kleuring van de uitgroei heb je de helft van de tube en de helft van de activator nodig.


De andere helft kun je gewoon bewaren voor de volgende keer, want de meeste kleuringen zijn (mits niet gemengd met de activator) langer houdbaar. Door alleen je uitgroei te verven voorkom je beschadiging en dat kleurpigmenten opstapelen. Je uitgroei irriteert je, maar je hebt geen zin om naar de kapper te gaan, zelf aan de slag te gaan of een heel pakje haarverf te verspillen aan die uitgroei. Er is nu Kruidvat Colors to Cover uitgroei spray.


Makkelijk in gebruik, van kapperskwaliteit en voor een Kruidvat-prijsje. Erg handig om even uitgroei of grijze haren weg te werken tussen verfbeurten door. Voor een mooier en natuurlijker effect verdeel ik het nog een beetje met mijn vingers.

Daarna direct handen wassen en eventuele vlekken (in badkamer of op gezicht) direct verwijderen. Color Wow dekt meteen, zelfs als je donkere uitgroei hebt die je lichter wil maken. Het product is verkrijgbaar in de kleurpigmenten platina, blon lichtbruin, middelbruin, donkerbruin en zwart. Dus of je nou grijze of donkere uitgroei hebt: zoals je op onderstaande foto ziet, is er voor ieder wat wils.


Te vaak je haren verven is niet goed voor je haar. Maar die uitgroei na een paar weken is zo irritant. Hoe groter het verschil tussen je eigen kleur en de geverfde kleur, hoe eerder je de grijze of donkere uitgroei ziet. En hoe eerder je het eigenlijk weer zou moeten verven. Lange tijd de enige in zijn soort, en nog steeds is er veel te zeggen voor speciale uitgroeiverfkits.


Om te beginnen: het gaat hier om permanente kleuringen, dus je spoelt het er niet zomaar uit. Pas als er nieuwe uitgroei zichtbaar is, kun je de behandeling herhalen of alsnog naar de kapper gaan. Je haar stiften, Er zijn speciale uitgroei stiften op de markt, daar kan je je uitgroei ook mee kleuren.


Er zijn ook speciale haarverf setjes voor uitgroei bij de drogist te koop. Dan kan je snel thuis even je uitgroei bijwerken, al kan je dan misschien toch beter naar de kapper gaan omdat je het dan toch gaat verven. Helaas heb ik heel erg lelijk grijs haar en verf dus ook.


Hoe dat ooit moet als ik besluit niet meer te verven , ik heb geen idee. In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je zelf je uitgroei thuis kunt verven met de haarverf van WECOLOUR. Dan kun je kiezen uit diverse haarkleuringen, zoals een haarverf, kleurspoeling, kleurshampoo of trendy kleurcrème. Later kwam Dwayne thuis met een nieuwe telefoon voor mij. Als je gaat verven krijg je later ook weer die uitgroei en dan twijfel je weer.


Alhoewel jij het wel zelf moet weten, als je uitgroei écht afschuwelijk vind moet je het verven natuurlijk. Zo voorkom je een zichtbare uitgroei “Als je grijs wordt en nog niet helemaal toe bent aan het peper-en-zouteffect, kun je in plaats van het haar te verven voor een semipermanente kleurbehandeling kiezen. Daarmee dek je procent van de grijze haren af. Zin in een andere kleur haar? Als je je haar verft is de kleur blijven en je haar zal daarna uitgroeien waardoor je de kleur steeds bij moet verven op de uitgroei.


Een kleurspoeling is tijdelijk. Je kunt kiezen voor een kleurspoeling of verf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts