donderdag 6 juni 2019

Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Beschikbaar in heel veel kleuren. Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Voor 17:besteld is morgen in huis! Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak. Halfglanzende, systeemverf op basis van gesiliconiseerde alkydhars.


Met deze lak ben je tot wel jaar schildervrij! Je kunt er heel het jaar door mee aan de slag en vertrouwen op de goede (kanten)dekking van dit product. Profiteer van onze kortingen op alle soorten verf. Net als de rest van ons uitgebreide assortiment. Onder de juiste verfvoorwaarden en -omstandigheden heeft deze verf een levensduur tot jaar!


Inzetbaar in onderhoudssystemen waarbij hoge eisen worden gesteld aan de levensduur van verfsystemen. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Organische Silicium in Promotie! Laagdikte micrometer droog = ca.


Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Deze hoogglanzende aflak met een uitstekende buitenduurzaamheid wordt gemaakt op basis van gesiliconiseerde alkydhars. Deze verf is verkrijgbaar in verpakkingen van en liter en in bijna alle verfkleuren. Het product is duurzaam en eenvoudig aan te brengen.


Deze verf is ook erg geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen. Het aanschaffen van goede verf is de basis van een goed resultaat. Echter bepaalt de kwaliteit van de kwast en de roller ook voor een groot deel het eindresultaat. Ontdek nu ons eigen merk Verfmenger Prof!


Wijzonol lbh silicon alkyd hoogglanslak

Uitstekend buitenduurzaam- Hoge hoogglans en zeer goed glansbehoud- Zeer mooie vloei- Goed standvermogen en (kanten)dekking - Gehele jaar te verwerken. Verkrijgbaar in ieder gewenste kleur. Gemakkelijk online te bestellen bij Bolverf. Deze buitenlak heeft een duurzaamheid tot wel jaar, lang behoud van glans en is eenvoudig te verwerken (onder de juiste verfomstandigheden en -voorwaarden). Bestel snel jouw voedingssupplementen online.


Deze terpentineverdunbare hoogglanslak is het hele jaar door te gebruiken en heeft een bijzonder hoge buitenduurzaamhei zelfs in de kustgebieden. Hoogglanzende, systeemverf op basis van gesiliconseerde alkydhars. LBH Grondlak HV of LBH 4SO Grondlak en als eenpotsysteem op hout en voorbehandeld metaal en kunststof. Zeer geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grotere houten oppervlakken maar ook voor onderhoud aan kozijnen en deuren.


Het is overschilderbaar na uur. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Liever iets langer klaar met schilderen?


De hoogglanslak is op basis van Alkydhars en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid geschikt als aflak voor buiten op metaal, kunststof en voorbehandeld hout. Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit verf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts