dinsdag 25 juni 2019

Ral gebroken wit

Ral gebroken wit

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Je ziet deze kleuren vaak terug bij kozijnen, garagedeuren, hekwerk, et cetera. Ik merk dat er veel onwetendheid is over welke wittinten er allemaal zijn. Naast de wittinten uit de RAL -serie, zijn er namelijk nog veel meer wittinten. De kleur oogt wit totdat je deze bij een spierwitte achtergrond houdt, dan zie je dat het gebroken wit is.


Ral gebroken wit

De categorie Wit - en zwarttinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL -kleurensysteem) bevat kleuren. Druk op een kleur voor meer informatie. Het is makkelijk aan te brengen en geeft een uitstekende dekking, veelal in één laag.


Zoek producten in deze kleur. Coördinerende kleurensectie. Deze verf op waterbasis geeft een goed dekken hoogwaardig en duurzaam resultaat. Afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond dekt deze verf in één laag. Ook de huidige kleur van de ondergrond heeft invloed of de verf in laag dekt.


De verf is geschikt voor het schilderen van alle droge vertrekken binnenshuis en is. Deze zijdeglans verf is geschikt voor decoratieve toepassingen binnenshuis op zowel hout, metaal als kunststof. Het product is ook weersbestendig en te gebruiken voor toepassingen buitenshuis.


Deze was in het verleden erg populair, en kom je nog veel tegen in de wat oudere woningen. Hoe wit zijn de witte kleuren in de RAL ? Waarom hebben we het hier specifiek over RAL is de eerste vraag. Gewoonweg omdat RAL het meest bekend is. Vooral de bekende kleuren zijn bij het overgrote deel van het publiek herkenbaar bij kleurcode. Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen.


Ral gebroken wit

Om zeker te zijn van de juiste kleur, raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL -kleurenwaaier. De verf is in combinatie met de juiste grondverf ook geschikt voor metaal en harde kunststoffen. Is dit dan de RAL kleur wit ? Is er een RAL nummer wit ? Deze wittint is een wat warmer wit dan de andere witten. Daardoor vinden sommige mensen hem te zacht en warm. Als je het op de muren en plafonds doet is dat volgens mij minder zo.


De juiste tint wit voor in het interieur kiezen blijft een lastige klus. Deze hoogglans verf is op basis van terpentine. De lak is te gebruiken als mooie afwerking van nieuw onbehandelde delen, maar ook op bestaand schilderwerk of om meubels een nieuwe look te geven. Deze kleur komt voor in de categorie Wit - en zwarttinten, onderdeel van de collectie RAL Classic. Bestel een Kleurtester In deze kleur €1.


Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin is een zijdeglans lakverf op basis van acrylaatdispersie. Je kunt het met de kwast of met de roller aanbrengen op onder andere deuren en kozijnen. Doordat de lak sneldrogend is kan je het snel overschilderen.


Ook is de lak geurarm en vergeelt niet. De lak is geschikt voor hout (meubelen, ramen, deuren en dergelijke), ferro- en non-ferrometalen (ijzer, staal, gegalvaniseerde oppervlakken, zink), schilderbare kunststoffen, metselwerk, beton en gips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts