woensdag 26 juni 2019

Little green behang

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Nú bij elke order een gratis Cadeau! Vind little green verf het nu op Kensaq. Een prachtig Britse merk met een rijke history.

Our luxury wallpapers span 3years of British design, producing quality wallpapers made in the UK. Browse our full catalogue of luxury wallpapers online. Luxe behang online kopen GRATIS verzending Winkel in Haarlem Snelle levering Achteraf betalen bij De Mooiste Muren! Behang met een eigen verhaal.


We gebruiken de beste ontwerpen van de afgelopen driehonderd jaar voor onze tijdloze behangdesigns. Het wereldbekende behang - en verfmerk heeft zich voornamelijk laten inspireren door de verschillende eeuwen, waarbij elke eeuw zijn eigen pracht en praal heeft. Dit maakt dat de verf relatief gezien goed geprijsd is, omdat je er simpelweg langer mee doet.

Voor elke individuele behangcollectie wordt gebruik gemaakt van specialistische druk methodes op het beste kwaliteitspapier. Dit geeft het behang zijn verfijnde texturen, elegante uitstraling, duurzaamheid en levensduur. Door eigen productie kunnen wij de kwaliteit garanderen.


Oorspronkelijk was het een zeer druk behang , maar door het verwijderen van een groot gedeelte van de achtergrond komen de bloemenmotieven en hun prachtige eenvoud meer naar voren. Als er een paradijs is, dan zou het er zo uit kunnen zien, met excotische flora en de beke. Gratis verzending vanaf €7-. Met behang creëer je snel je eigen thuis. Wij verkopen alle soorten behang die bij jouw stijl en interieur passen.


Deze collectie omvat behang met bloemen, behang met vogels en andere behangpatronen. De behang collectie bestaat uit Boeken met ieder een heel eigen stijl. Little Green behang Révolution Papers. EXCLUSIEF REGIO DEALER LITTLE GREENE.


Wij zijn voor de regio exclusief dealer van dit mooie verfmerk. StableTe combineren met de kleuren: White Lead Olive Oil1Mid Bronze Green. Deze pin is ontdekt door Thuisin RUBI.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Ontwerpen van driehonderdjaar zijn de basis voor tijdloze behangdesigns. De GREEN kleurenkaart is geïnspireerd op uiteenlopende bronnen, zoals de boerderij in Cumbria van Beatrix Potter (auteur Pieter Konijn), de ronddraaiende schrijvershut van de 19e-eeuwse toneelschrijver George Bernard Shaw en zelfs de mythische vogels van het behang , welke rococo-meubelmaker Chippendale in de 18e eeuw in het Palladiaanse huis. De kleuren en patronen van deze oude behangontwerpen worden zodanig aangepast, dat ze naadloos aansluiten op het interieur van de 21e eeuw. Van het merk Farrow and Bal zijn wij Premium Stockist, dit betekend dat we alle producten uit voorraad kunnen leveren. De Ru verf- en behangspeciaalzaak helpt u met al uw wensen op gebied van verf, behang en meer.


Kom langs in onze winkel in Amsterdam! De collectie is een opvolger van Archive Trails en op eenzelfde manier tot stand gekomen: door authentieke prints in een 21e-eeuws jasje te stoppen. De zachte kleur groen met de streepjes straalt rust uit. Dit trendy behang is gedrukt op vliesbehang en zal een pronkstuk zijn in de kinderkamer.


Het trendy behang is gedrukt op vliesbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts