donderdag 27 juni 2019

Stickers maken voor auto

Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Druk stickers van je eigen ontwerp. Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Misschien wil je je favoriete sportteam of goede doel steunen, of gewoon je bedrijfslogo laten zien. Wat je ook wilt, het kan met bumperstickers.

En je kunt kiezen uit onze sjablonen of je eigen ontwerp maken. Voor alle metalen delen van je auto kun je kiezen voor onze premium stickers. Plakken super goed en hebben een laminaat dat de opdruk goed beschermt.


Autosticker voor de achterruit Veel gebruikt (en altijd gaaf om te zien!) is auto stickers laten maken voor je achterruit. Dit kan aan de binnenkant of aan de buitenkant. Orajet stickers wit of transparant: geschikt voor langdurige toepassingen op vlakke en lichtgebogen ondergronden, zowel voor binnen als voor buiten.


Je verwijdert de magnetische folie net zo makkelijk van de ondergrond als je hem opplakt.

Bij iedere bestelling auto stickers ontvang je een duidelijke plakinstructie en op onze website vindt je ook een aantal filmpjes hoe je een sticker het beste kunt plakken. Het verschil tussen auto stickers en muurstickers. Er zitten belangrijke verschillen tussen het vinyl dat wij gebruiken voor het maken van auto stickers en muurstickers.


Bent u opzoek naar autostickers voor aankleding of bescherming van uw auto ? Sticker helpen we u dan graag! Deze stickers zijn altijd geschikt voor binnen- en buiten toepassingen (tenzij anders omschreven) en plakken op alles wat hard en glad is. Iedere interactie met een klant is een kans om indruk te maken.


Daarom maken we het zo eenvoudig om je eigen stickers te maken en een consistente, professionele look te creëren. Onze gepersonaliseerde stickers worden in full-colour geprint op vellen van wit papier en zijn beschikbaar in allerlei vormen en maten. Daarom hebben we naast allerlei categorieen van stickers het ook mogelijk gemaakt om door alle rubrieken te zoeken naar stickers.


Zo kunt u vast wel die ene mooie sticker voor op uw camper, caravan, motor, auto of fiets vinden. Wat jaar geleden ontstond als kleine producent, is uitgegroeid tot een volwaardige partner voor al je reclame stickers , plakletters en spandoeken. Want je had vast al gezien dat we ook een spandoek of plakletters voor je kunnen maken. Bestel nú voordelig online! Alleen bij Independer: Gratis Diefstaldekking bij alle WA-autoverzekeringen.


Vergelijk op: prijs, kwaliteit, beoordelingen van anderen en meer.

Vetste autostickers op Beslist. Keuze uit 5autostickers. Autostickers zijn altijd weer te verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen. Auto stickers in full color. Wij produceren uw logo of afbeelding haarscherp op hoogwaardig polymeer vinyl en snijden deze desgewenst uit in een unieke vorm voor een fraai resultaat.


U hoeft zelf alleen maar de kleur en de maat aan ons door te geven, wellicht in sommige gevallen een voorbeeld foto en wij zullen de rest voor u regelen! Als u op zoek bent naar uw eigen stickers voor auto maken , bumper stickers maken en auto sticker ontwerpen dan bent u bij Tenstickers op het juiste adres. Zo creëert u praktisch overal contactmomenten met uw potentiële klant. Deze sticker heeft geen achtergron na het plakken blijven alleen de letters achter.


Wilt u graag reclame maken op uw auto ? De afmeting die u invuld is de exacte afmeting van de tekst. U kunt éénmaal eenzelfde tekst intypen, wilt u meerdere dezelfde teksten bestellen dan kunt u dit aangeven in de winkelwagen. Staat je sticker er niet tussen, laat het ons dan weten.


Wij kunnen bijna alle stickers maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts