woensdag 26 juni 2019

Kleuren ajax

Soccerfanshop is dé AFCA Webshop! Diverse AFCA Trainingspakken. Hieronder vind je ajax kleurplaten. Heb je zelf een ajax kleurplaat die niet op deze pagina mag ontbreken? Voeg de kleurplaat dan hier toe.


Kleur deze zo mooi mogelijk in en ontvang een een foto van jouw favoriete speler!

Kleur jouw kleurplaat van ajax met de mooiste kleurtjes die je kunt vinden. Deze kleurplaat heb je gevonden op jouwkleurplaten. De mooiste en leukste kleurplaten op jouwkleurplaten. Kleurplaat Magic op jouwkleurplaten.


Print dan snel deze kleurplaat uit. Vind jij het leuk om te kleuren ? Het is risicovol om alleen op basis van een kleur op een beeldscherm een beslissing te nemen. Om zeker te zijn van de juiste kleur , raden we u aan gebruik te maken van een fysieke RAL-kleurenwaaier.

Op deze website kunt u voordelig een RAL-kleurenwaaier bestellen, al vanaf €195. Hier bij de Online Kleuren -spelletjes zijn ontzettend veel leuke online kleurplaten te vinden! Er zijn veel soorten kleurplaten met allerlei onderwerpen. Hannah Montana kleurplaten maar ook Cars, Sneeuwwitje, Yu-Gi-Oh en nog veel meer!


Er zit zeker een leuk Online Kleuren -spel voor je bij! Al het officiele nieuws van AFC Ajax. Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd voor de thuiswedstrijden is volledig zwart en rood van kleur.


De trainingstrui is volledig rood en heeft een mooie v-hals. De reden dat voor deze kleurencombinatie is gekozen, is omdat deze de kleuren van de stad representeren. Deze worden het komende jaar is fases vervangen door rode en witte stoeltjes. In de categorie nederlandse voetbalclubs test je snel jouw kennis en kan je deze uitbreiden dankzij een leuke ajaxquiz! Niet alleen in Nederland maar in ook in de rest van de wereld.


Veel van die toeschouwers zijn lid van de supportersclub van Ajax. Bij de meest populaire sport ter wereld horen natuurlijk ook een paar prachtige kleurplaten! Van mooie voetballen en acties tot stadions en je favoriete club, wij hebben ze allemaal! Suarez, Neymar, Ronaldo zijn er ook.


Mis je iets, laat het ons.

De kleuren in de onderstaande tabel worden op iedere monitor anders weergeven en zijn een globale indicatie van de werkelijke RAL- kleur. Selecteer de kleur van uw keuze altijd aan de hand van een officiële RAL kleurenwaaier. Ajax heeft heel veel supporters. Vergeet niet om andere berichten te bezoeken op deze site. Dat was logo ajax kleurplaat.


Bij Droomdecoraties verkopen ze een hele originele behangposter. Door deze voetbalposter lijkt het net of je zoon of dochter in het voetbalstation naar een wedstrijd zit te kijken. En het allerleukste: de spelers op het veld hebben witte shirts aan, welke jouw kind met stift of potlood in de gewenste kleur kan tekenen. De kleuren zijn in een aantal kleurgroepen ingedeel enkele zijn bij twee kleurgroepen ingedeeld.


Voor representatie op een computerscherm worden de kleuren uit roo groen en blauw samengesteld. De drie waarden kunnen lopen van tot 25 of hexadecimaal van tot FF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts