dinsdag 18 juni 2019

Renovlies behang of stucen

Professioneel overschilderbaar behang. Bestel direct met korting! Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Zoek naar renovlies behang op de nieuwe KensaQ.

Hierdoor ontstaat er een soortgelijk resultaat als met stucwerk. Dit heeft alles te maken met de snelheid van werken en het gebruik van materialen. Muren glad maken door stucen of renovlies.


Dit behang is een glasvezelbehang zonder structuur, waardoor het glad en naadloos aangebracht kan worden en daarmee voor het meest strakke resultaat zorgt. Easy Stuc is structuurloos glasvezelbehang die wanden in nieuwbouwwoningen dezelfde strakke aanblik geeft als stucwerk. Het grote verschil is dat het behang is en daardoor snel aan te brengen tegen een (aanzienlijk) goedkopere prijs.


Dat maakt de keuze tussen stucen of renovlies makkelijker.

Maar is dit wel de juiste keuze? De echte naam is dan ook renovatievlies. Fleece behang wordt verlijmd op wanden die behangklaar worden opgeleverd zoals in een nieuwbouwwoning. Lees hieronder antwoorden op vragen als: Wat kost renovlies behang ? Wat is het verschil tussen renovlies , glasvlies en glasweefsel behang ? Kan ik beter kiezen voor renovlies behang of kan ik mijn muren beter laten stucen ? Voor de afwerking maakt Easy Stuc gebruik van schrobklasse verf van Einza.


Met deze A-merk kwaliteitsverf zorgen we ervoor dat uw wanden kant- en klaar strak en glad worden opgeleverd. Ik heb in mijn nieuwe woning de benedenverdieping helemaal laten stucen en de bovenverdieping (zelf) met renovlies behangen. Met andere woorden: scheurtjes verdwijnen. Of u nu kiest voor glasvezelbehang, renovlies in beide van deze wandafwerkingen gaat het u geld kosten.


Uit onze ervaring blijkt dat het laten stucen van een nieuwbouwwoning altijd voordeliger is dan eerst te kiezen voor behang. Vaak word er alleen maar gekozen voor renovlies of glasvezelbehang omdat men bang is voor scheuren. Shop direct Behang online.


Beslist de laagste prijzen.

Deze lijm zorgt ervoor dat het behang strak en glad op de wanden komt te zitten. Het behang heeft geen structuur en kan op meerdere manieren op de wand worden aangebracht. Het kan ten eerste gerold worden, maar ook gespoten. Onze behangers (specialisten met jaar ervaring) werken alleen met A-merken. Je hebt de keuze uit verschillende diktes, van 1gram renovlies tot en met meer dan 2gram renovlies.


Benieuwd welke dikte renovlies behang geschikt is voor jouw woning? Renovliesbehang zorgt voor gladde en naadloze muren. Een vakman kan je goed adviseren over de mogelijkheden. Laat u zich niet afschrikken door slechte ervaringen.


Mocht u eerst willen weten of de klus wel haalbaar is om uit te voeren, dan kunt u voor €3 – een workshop volgen bij ons in het magazijn. U krijgt uitleg over de materialen en u kunt dan ook renovlies behangen op een proefwand. We zien steeds vaker dat renovlies wordt gekozen in nieuwbouw.


Eigenschappen renovlies behang. Kleine gaatjes, haarscheuren en oneffenheden worden moeiteloos gestopt met dit materiaal. Bultjes worden best wel even gelijk geschuurd met de muur. Het is een zeer sterke en scheuroverbruggende afwerking die niet te onderscheiden valt van stucwerk. Renovatievlies of renovlies is hét behang om oude muren er weer als nieuw te laten uitzien.


Het is overschilderbaar en werkt oneffenheden weg met weinig moeite. In dit artikel ontdek je de voordelen en mogelijkheden van renovlies. We geven je ook tips mee voor een correcte plaatsing van het behang. Om renovlies behang aan te brengen, kun je deze stappen eens bestuderen. Glasvezelbehang aanbrengen, renovlies behang of vliesbehang aanbrengen, hoe doe je dat?


Stuc behang is een redelijk nieuw behangsoort. Wij werken met het bekende 1grams renovlies behang op rollen van 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts