dinsdag 25 juni 2019

Plantenwand binnen

Plantenwand is een product van The Vertical Green Company. Wij bieden een tweetal systemen aan: 1) een systeem betaande uit kunststof bakken die op een slimme manier in elkaar en aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dit systeem is bijzonder geschikt voor binnen toepassingen.


Een plantenwand heeft grote impact op de ruimte waarin hij staat, zowel visueel als klimatologisch. Wanneer het zonlicht niet toereikend is. Met een plantenwand brengt u het gezonde buitengevoel naar binnen en upgrade op die manier uw kantoor, restaurant of hotel.

De plantenwand zorgt voor een ultieme groenbeleving van binnen - en buitenwanden. Elke wand is compleet naar eigen wens aan te kleden. Ook is de wand gemakkelijk aan te passen aan bijvoorbeeld de verschillende seizoenen.


Zo heeft u snel een hele andere look voor uw binnen - of buitenwand! Op deze pagina laten we u diverse voorbeelden zien van de mogelijkheden van dit systeem. Naast sierbeplanting is het uiteraard ook mogelijk te werken met kruiden, aardbeien, diverse groenten, etc. De planten van een plantenwand filteren namelijk fijnstof uit de lucht en zetten COom in zuurstof.


Groen aan uw wand zorgt voor rust.

De planten en het systeem hebben een isolerend en geluiddempend effect voor de omgeving. Vaak is er weinig grondoppervlakte en kun je het beste de hoogte in werken. Plant Totaal levert ook de Plantenmuur een verticale wand met planten voor binnen en buiten. De Plantenmuur is een echte eyecatcher voor een entree van het bedrijf maar uit TNO onderzoek blijkt dat de Plantenmuur ook betere prestaties bij mensen realiseert, kortom een investering die zich snel terug verdient.


Door het eenvoudig veranderen van de positie van de koppelringetjes, kunnen de bakken naast elkaar of met de achterzijden tegen elkaar aan, vastgezet worden. Heb je voor een binnen muur ook do-it-yourself advies? Op zoek naar een échte eyecatcher voor in je huis of op kantoor? Onze verticale tuinen met industriële look zijn uitermate geschikt voor zowel binnen - als buitenshuis, zodat jij altijd omgeven bent van een groene omgeving.


Het nieuwe werken krijgt een extra dimensie door de open ruimtes een betere akoestiek te geven met een plantenwand van Indoor Plant Services. Afhankelijk van het toegepaste systeem verdampt een plantenwand tot liter water per vierkante meter per dag! Zo’n groot volume groene bladeren zorgt ook voor filtering van de lucht, kost geen energie en geen vloeroppervlak. Er zijn verschillende plantenwand systemen beschikbaar.


Ook eventuele aanpassingen aan het systeem als er om een raamkozijn of deur gebouwd moet worden is relatief eenvoudig te realiseren. Verticaal tuinieren – plantenwand met waterreservoir. Onze groene wanden zijn leverbaar met verschillende kwalitatief hoogwaardige ingebouwde watergeefsystemen. Bruikbaar voor verschillende plantensoorten, die gemakkelijk verwisselbaar zijn. Onze plantenwand systemen voor binnen zijn overal toepasbaar en in elke gewenste afmeting te verkrijgen.


Met een groene plantenwand brengt u sfeer buiten of binnen uw kantoorruimte of woning.

Stel zelf uw groene wand samen of vraag een adviesgesprek aan. De doe het zelf plantenwand. Eenvoudig te stapelen plantenwand modules om zelf een plantenwand , green wall of verticale moestuin te ontwerpen en installeren. Geschikt vloer- en wandmontage, zowel binnen en buiten.


Misschien beschik je niet over een grote tuin, wil je gewoon graag binnen wat mooie planten neerzetten of wil je je terras of schutting opsieren: in veel gevallen is een verticale tuin een goede oplossing. Met een verticale tuin bespaar je ruimte en bovendien vraagt het iets van jouw creativiteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts