vrijdag 28 juni 2019

Sierkussens 60x60cm

Sierkussens in leuke kleuren en prints - Morgen al in huis. Ga Nu naar Dekbed-Discounter. Geef je slaapkamer een nieuwe look.


Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Alle sierkussens vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondecoratie online.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Koop nu sierkussens met een afmeting van 60x60cm om het comfort van uw loungeset te vergroten. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en snel geleverd. Woonkussen Julian is een heerlijk groot en comfortabel kussen. Het formaat is zeker niet te klein en kun je perfect gebruiken voor bijvoorbeeld op de bank.


Het kussen is van een zachte. Het sierkussen is overwegend groen van kleur. De Panama serie is een van de vele effen series uit onze collectie.


Een van de effen series uit onze collectie is de Panama serie. Door zijn simpelheid en strakke vormgeving is dit kussen in elk gewenst interieur te plaatsen. De kussenhoes heeft een rits, zodat deze gemakkelijk van de kussenvulling kan worden afgehaald om te wassen.


Sierkussens 60x60cm

Dit sierkussen wordt geleverd met een passende binnenvulling. Walra koop je hier online! Het grootste assortiment kussens online ontdekken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


In verschillende prints. Leuk om te combineren in onze hangstoelen. Maar zeker ook geschikt voor. Dit heerlijk zachte woonkussen brengt stijl aan je interieur.


Sierkussens 60x60cm

Dit kussentje is gemaakt van 1 katoen. Maak je woonkamer gezellig en compleet. Leg kussens op de vloer, de vensterbank, de erker of lekker op je bed. Mooi groot en vrolijk kussen.


Kleur wijkt wel iets af met de foto, maar dan nog zijn we erg blij mee. Het brengt een hoop kleur en sfeer in de kamer. Wil je een kussenhoes kopen? Wollen hoes zelf genaai. In verschillende prints.


Dit trendy vintage kussen uni grijs is stoer en van 1 katoen gemaakt. Kussen uni grijs - 60xcm. Met het luxueuze en decoratieve met de hand geknoopte patroon en de stijlvolle kwastjes bij de hoeken zal onze set van.


Een sierkussen kleurt de ruimte en maakt het verschil tussen een sfeervolle en saaie uitstraling. Onze witte sierkussens geven je bank of bed een stijlvolle look en de paarse sierkussens zorgen voor een feestelijke sfeer. Je kunt uiteraard ook voor een rood sierkussen kiezen als je een vurige of warme sfeer wil creëren in je woon- of slaapkamer.


Deze rode kussentjes zijn ook een goed idee voor speciale momenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts