woensdag 19 juni 2019

Plaid sprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Koop vandaag nog de mooiste Sprei. Met een Auping Sprei Kies jij Voor Slaapcomfort op het Hoogste Niveau.


Al ruim 1jaar werken wij aan de beste manieren om uit te rusten. Verzending vanaf €in uur.

Warm u op gedurende de winternachten met de plaids en zitbankspreien van Maisons du Monde. De plaid is heerlijk licht - perfect om je interieur snel en eenvoudig een nieuwe look te geven of je favoriete meubilair te beschermen. Spreien en plaids bestel je online bij het textielhuis. Plaid of sprei online kopen. Wil je vakkundig advies bij de aankoop van een plaid of sprei ? Bel dan gerust onze klantenservice voor alle vragen over spreien.


In ieder geval geef je je slaapkamer met een bedsprei, plaid of quilt onmiddellijk meer sfeer en een luxueuze uitstraling. De sprei kun je gewoon online kopen, daar hoef je de deur niet voor uit.

Je vindt bij ons verschillende varianten van de standaard sprei , net als een aantal andere soorten. Zoek je bijvoorbeeld eigenlijk naar een plaid in plaats van een sprei of wil je graag gebruik maken van een laken voor je bed? Spreien , plaids en dekens gemakkelijk bestellen van kinder- tot lits-jumeaux formaat Ruime keuze uit fraaie dessins van zachte materialen, gebaseerd op de laatste. Met een plaid heb je de beschikking over een veelzijdige deken. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als extra sprei voor over je bed.


Daar zijn plaids oorspronkelijk voor bedoel al is de functie in de loop der jaren wel uitgebreid. Want je kunt er natuurlijk nog veel meer mee! Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Ontdek assortiment Spreien. Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment. Bestel ze online in onze webshop.


De prachtige materialen en kleuren geven je interieur in woon- of slaapkamer een extra mooie uitstraling. Spreien hebben niet alleen een decoratieve waarde, je kunt ze ook gebruiken als een extra laagje bij een onverwachts koude nacht of samen met een. Een plaid is eigenlijk gewoon een deken en hoeft niet specifiek voor op bed te zijn.


Echter zijn de onderstaande plaids allemaal perfect geschikt voor op uw bed qua afmetingen en deze zijn hier eigenlijk ook voor bedoeld.

Een plaid heeft in tegenstelling tot een sprei en een quilt geen vulling. Maak je bed helemaal af met een mooie sprei en geef de slaapkamer net die finishing touch. Bij fonQ vind je een ruim assortiment aan spreien en plaids. Daarnaast heeft een plaid ook een decoratieve functie.


Je kunt met een plaid vele kamers een finishing touch geven door een andere kleur of stof te introduceren. Een groene plaid is daar een van en deze past goed bij moderne. Op zoek naar een plaid die perfect in jouw interieur past? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts