woensdag 26 juni 2019

Pip royal white

Happy products for happy people. Voor 22:bestel morgen in huis! Bekijk hier de nieuwste Pip items. Pip bestaat al meer dan jaar. Lees hier het complete verhaal!


In Pip ’s Studio worden er met ongelofelijk oog voor detail en design vrolijke producten voor vrolijke mensen ontworpen!

Natuurlijk zijn deze alledrie verkrijgbaar in de online wereld van de Bijenkorf. The porcelain tableware from Pip is so incredibly extensive that you can safely get lost for a few hours among all our beautiful porcelain products. Our porcelain collection is very wide ranging, from plates and cups to teapots and serving plates.


Pip studio royal white mok klein. Gekregen, maar niet de lijn de lijn die ik spaar. Nog helemaal nieuw, nooit gebruikt. Kleine voorraadpot voor je koekjes of ander lekkers wat je wilt bewaren.


Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Shop de producten van Pip Studio online bij wehkamp. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gratis bezorging vanaf 20. Shop Pip Studio wonen online bij de Bijenkorf. Nu tijdens SALE korting tot. Die wunderschönen blauen und goldenen Details kommen auf dem weißen Hintergrund toll zur Geltung. Schlicht und trotzdem oder gerade deswegen sehr edel.


Hier staat het witte porselein centraal dat wordt aangevuld met een blauw bloemenmotief en een gouden randje. Het fijne aan deze serie is dat al het servies perfect bij elkaar past. Organiseer een koninklijke high tea met de Royal etagère van PiP Studio.


Hier kun genoeg heerlijke hapjes op kwijt! Je kunt de schaal gebruiken als fruitschaal, maar uiteraard ook voor het presenteren van salades. Royal White serie Deze voorraadpot van Pip komt uit de Royal White serie. Ideaal voor de echte zoetekauw die wel van een high-tea houdt.


Romantische Markenartikel von PiP Studio. De PiP royal white collectie is een aanvulling op de eerder uitgebrachte collectie om een meer serene editie te hebben als tegenhanger.

De patronen bestaan uit blauwe en gouden florale accenten, tezamen met grafische gouden Motieven. Het eierdopje komt uit de collectie van het merk PiP Studio en is gemaakt van hoogwaardig porselein. Het dopje is voorzien van gouden versieringen en blauwe bloemen. De theedoek is gemaakt van katoen van de hoogste kwaliteit. In de doek zit een apart geweven patroon wat zorgt voor een erg mooi effect.


Oog voor detail, speciale afwerkingen en gelaagde designs, de producten van het merk Pip Studio geven een sprankel aan het dagelijks leven. Ontdek onze Overige van Wehkamp. Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts