woensdag 26 juni 2019

Lamp wanders

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Snelle levering en gratis retour! Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment online bestellen!

Naast stoelen ontwerpt hij ook tafels, lampen , kasten en design behang. Prachtige stijlvolle moderne lamp , merk wanders wonders. Wie kunnen we nog blij maken met deze mooie lamp. Wel wat vlekjes in de stof, maar valt amper op. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren.


Marcel Wanders bij Flinders. Prachtig ontwerp van beroemde designer marcel wanders. Uitvoering zwart hoog glans en wit porseleinen binnenwerk.

Bekijk alles met marcel wanders lamp ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! De cappellini big shadow vloerlamp is een echte eyecatcher in elke interieur. Deze lamp , ontworpen door marcel.


Aanvankelijk als Wanders Wonders, wat na de komst van zakenpartner Casper Vissers is gewijzigd in ‘Moooi’. De lamp is in technisch opzicht een unicum, aangezien de takken van de heracleumplant zo dun zijn dat ze niet met normale electriciteitsdraadjes gemaakt konden worden. Hij is medeoprichter en artdirector van het designlabel Moooi (voorheen Wanders Wonders) in Breda.


Daarnaast heeft Wanders een eigen ontwerpstudio, waar hij werkt voor verschillende internationale meubelmerken. Eenvoudig te bestellen, snelle levering en gratis retour. Wanders heeft verder publiceerde talrijke boeken en wordt uitgebreid geprofileerd in de mondiale media , die in publicaties zoals de New York Times, Domus, The Financial Times en Wallpaper Magazine. Lampen van alle merken op beslist. De designer heeft een oog voor buitengewone ideeën of effecten.


Zo zijn de Moooi lampen telkens weer een verrassing ten aanzien van vorm en lichtwerking. Ook de keuze van materialen is buitengewoon. Bringing more than years of experience.


De Rabbit lamp is verkrijgbaar in twee maten en in zowel als binnen- en als buitenlamp.

Geschikt voor lampen (incl). Hanglamp long light in goede staat. Wanders ontleende zijn inspiratie voor deze lamp aan een antieken gipsplafond dat hij ooit in zijn huis had. Back to the top of the page.


De dimbare lamp is ideaal voor boven de eettafel, geeft sfeervol licht. De afmetingen zijn ( BxLxH ) x 1x cm. De Flower heeft een moderne en strakke buitenkant en een schitterende fleurige binnenkant.


De binnenkant is van gips en zorgt voor een mooi en sfeervol licht. Zelfs zonder het licht aan is deze lamp een plaatje! In collaboration with Spanish company, Lladró, ‘Nightbloom’ is a white porcelain chandelier collection that shines beauty on any surface in the room.


Aligned by an approach to design which is unhurried and one that embraces the art of craftsmanship, this partnership has created a ceiling pendant chandelier, floor lamp , desk lamp and wall lamp. Front had niet verwacht dat de lamp – en eigenlijk de hele collectie – zo’n grote fanbase zou krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts