maandag 17 juni 2019

Plantenvoeding kamerplanten

Populaire kamerplanten voor in huis of op kantoor. Kies zelf je afleverdatum! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Zoek naar kamer planten op de nieuwe KensaQ.


Kamerplanten zoals bijvoorbeeld de Cycas of Sansevieria groeien langzaam.

Deze hebben daarom minder voeding nodig, gebruik bijvoorbeeld de helft of een kwart van de vermeldde dosering. Houdt er rekening mee dat een kamerplant welke verder van het raam staat minder snel groeit. Deze zal daarom ook minder plantenvoeding gebruiken.


Veel kamerplanten hebben voldoende aan een beetje water op zijn tijd. Maar sommige diva’s vinden dit niet voldoende en hebben extra voeding nodig. Bij Intratuin vind je verschillende soorten kamerplantenvoeding om jouw kamerplant mee te vertroetelen!


Geef jij jouw kamerplanten plantenvoeding , of groeien ze op eigen kracht?

Het geven van voeding aan je kamerplanten staat vaak niet hoog op ons prioriteitenlijstje, terwijl je planten er wel van op kunnen knappen. Wij beantwoorden de meest gevraagde vragen over plantenvoeding. Deze voeding bevat essentiële voedingselementen en een rijke mix van sporenelementen waardoor jouw kamerplanten mooi en gezond blijven. Daarnaast wordt je plant sterk en gezond door extra humusextracten en een 1 plantaardige biostimulant.


Plantenvoeding voor verschillende soorten kamerplanten online kopen en bestellen. Voor Orchidee, Anthurium, Palmen, Bloeiende Planten en Groene Planten. Een kleine moeite, maar ze blijven er zichtbaar langer goed door! Per plant verschilt de frequentie, maar veel voorkomende planten als de Vrouwentong, Gatenplant of Olifantsoor waarderen het erg dat ze om het weekeinde een scheutje plantenvoeding krijgen. Er zijn verschillende soorten plantenvoeding , in vloeibare vorm, in staafjes, plantenvoeding voor orchideeën of universele plantenvoeding.


Hierin kun je dus verschillende keuzes maken. Universele plantenvoeding is geschikt voor al je kamerplanten , alleen orchideeën hebben een heel specifieke andere voorkeur. Naast dat een kamerplant de juiste plek nodig heeft, heeft hij ook voldoende water nodig (en niet te veel). Daarnaast kan jouw kamerplant ook last krijgen van ziekten en plagen, let dan ook goed op of dit niet het geval is. Ontdek hier de verschillende soorten plantenvoeding.


Vergeet niet je kamerplanten op tijd water te geven!

De juiste hoeveelheid water is verschillend per kamerplant. Gelukkig zijn er meer mogelijkheden om je planten van voeding te voorzien zonder hiervoor iets te hoeven kopen. Deze zelfgemaakt producten werken net zo goed en misschien nog wel beter dan gekochte plantenvoeding en je hebt er niet veel voor nodig. Hier vind je tips om je eigen natuurlijke plantenvoeding te maken. Het is een feit dat niet alle kamerplanten ook daadwerkelijk plantenvoeding nodig hebben.


Toch kan het wel degelijk voordelen opleveren. Vergelijk het eens met een lekkere taart. Van de kamerplanten soorten kunnen alleen de cactus of een vetplant in de volle zon staan, maar ook hier geldt: niet te dicht tegen het glas aan.


Ook handig om te weten is dat kamerplanten met een groen blad minder licht nodig hebben dan kamerplanten met gekleurde bladeren. Met deze groene kamerplantenvoeding zal jouw plant sterk en gezond blijven en bovendien extra mooi bloeien met stevige groene bladeren. Na deze datum kunt u gewoon bestellen maar zal er vanwege de ongunstig vallende feestdagen eerst vanaf. Op zoek naar Pokon kamerplanten voeding L? Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Oké, je kamerplanten extra voeding geven doe je tijdens de groeiperiode. Nu wil je natuurlijk weten wat voor voeding je het best kunt geven. Je kunt bijvoorbeeld voeding in de vorm van tabletten, korrels of staafjes kopen of in vloeibare vorm. Planten hack: dingen die je kunt gebruiken als plantenvoeding.


Staan jouw plantjes er weer verpieterd bij? Het onderhouden van al dat groen kan best lastig zijn (trust me, I know). En de kans is groot dat je al een aantal natuurlijke middelen in huis hebt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts