dinsdag 25 juni 2019

Rolgordijn met foto

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.

Of u nu kiest voor een foto van uw kinderen, uw favoriete kunstwerk of misschien toch die ene geweldige vakantiefoto: binnen een paar klikken is uw rolgordijn met een foto naar keuze besteld! Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen foto vandaag nog bij Praxis! Dit systeem heeft een kettingmechanisme die we in witte kleur kunnen leveren.


De ketting met veel kleine bolletjes die dicht op elkaar zijn geplaatst, zorgt voor een soepele en geruisloze bediening van het rolgordijn. Dit rolgordijn is bestemd voor montage Op de dag (buiten het raamkozijn). Meet zowel de hoogte als de breedte van de binnenkant van het raamkozijn op verschillende plekken (hoog, midden en laag). Gebruik steeds de kleinste maat voor het bestellen van uw rolgordijn en haal hier mm vanaf om er zeker van te zijn dat het rolgordijn in het raamkozijn past.


Foto - rolgordijnen met (eigen) foto.

Het rolgordijn is 1 polyester. Het comfort systeem wordt standaard geleverd in het wit, met witte kettingbediening en witte steunen en een losse onderlat. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden na het zien van de onderstaande productfoto’s? Dit fotorolgordijn is een unieke gordijnsoort met vele mogelijkheden. Het gordijn is gemaakt van 1 polyester en heeft een gewicht van 2gram per m².


Bedruk dan een rolgordijn met een eigen foto bij Inspirations. Niet alleen om te maken voor je eigen kamer, maar ook om te geven als een origineel cadeau. Simpel, snel en superleuk! Het perfecte rolgordijn maakt u zelf. Felle kleurtjes, hippe designs en natuurlijk ook met.


Onze verduisterende rolgordijnen zijn nu ook in dubbelzijdige bedrukking verkrijgbaar. Dus wil je geen ‘witte achterkant’ dan kies je voor een rolgordijn met dubbelzijdige bedrukking. Je kunt dit eenvoudig in het bestelmenu aangeven. Wil je echt iets bijzonders?


Kies dan voor het rolgordijn met daarop jouw eigen foto ! Met de rolgordijnen op maat van Praxis is het perfecte rolgordijn binnen een paar klikken geregeld.

Met een simpel bestelproces neemt het ontwerpen van uw eigen unieke rolgordijn slechts vier stappen in beslag. Leuk én eenvoudig, want doordat u zelf een print of foto kunt uploaden zijn de mogelijkheden eindeloos! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Denk eens aan een rolgordijn met je eigen foto , logo of andere ontwerp. Een rolgordijn is ideaal voor het bedekken van deuren, kasten of voor promotie in de etalage. Maar natuurlijk ook gewoon als een unieke raamdecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer of keuken.


Voer personalisatie en huisstijlen door tot in de details. Met een tekst, een kleurrijke marketingboodschap, een aansprekende foto of knallend design. Verduisterend polyester 320gr.


Rolgordijn met eigen print. De mogelijkheden voor het ontwerpen en bedrukken van rolgordijnen zijn bij Inspirations vrijwel eindeloos. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om een eigen ontwerp of afbeelding op het rolgordijn te laten drukken. Dessin en print rolgordijnen worden veel gebruikt in de woonkamer en kinderkamers.


Houten jaloezieën foto ’s. De batterijmotor met afstandsbediening zorgt ervoor dat u ultiem bedieningsgemak ervaart. U kunt uw comfort vergroten met een tijdschakelaar waardoor u rolgordijnen automatisch gesloten en geopend worden.


Electrisch rolgordijn met cassette (rond of vierkant) De cassette zorgt voor een zeer mooie afwerking van het rolgordijn. Vind de beste selectie rolgordijn met foto fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rolgordijn met foto voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts