vrijdag 21 juni 2019

Kussens caravan vernieuwen

Kussens caravan vernieuwen

Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Vind de nieuwste collectie. Ontdek ons unieke assortiment kussens. Vandaag bestel morgen in huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Heeft u een stacaravan of een caravan op wielen waarvan u het interieur wilt vernieuwen , dan zijn wij uw specialist in caravanstoffering. Wij herbekleden reeds bestaande kussens , maar wij snijden ook nieuwe kussenvullingen op maat.


Voor elk type caravan of kampeerwagen hebben wij of maken wij kussens. Wij werken samen met diverse caravanbedrijven. Maar ook particuliere caravan - en campereigenaren kunnen van onze kwaliteit en scherpe prijzen genieten. Koop je een mooie caravan , zit er van die spuuglelijke kussens in De oplossing is hier: wij maken van jouw caravan een paleis op wielen!


Hoewel “buiten zijn” het belangrijkst is, is het wel net zo fijn als het er binnen ook piekfijn uitziet. Dat begint met mooie kussens , je ontwerpt ze hier zelf. Frans Geurts Stoffeerderij - gespecialiseerd in caravankussen vernieuwen. Een caravankussen vernieuwen zorgt ervoor dat uw caravan weer een moderne, frisse uitstraling krijgt zonder al te hoge kosten.


De vrijheid van een camper of caravan met het zitcomfort van thuis. Onze caravankussens die speciaal volgens jou wensen op maat worden gemaakt geven je de controle en identiteitsbehoud van jou eigen stijl. Wij produceren al meer dan jaar caravankussens op maat.


Onze kussens hebben dan ook al aardig wat vakanties meegemaakt. Zo kunnen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven caravan kussens maken voor scherpe prijzen. Omdat mensen tijdens een vakantie veel tijd doorbrengen in de caravan is het belangrijk dat de kussens comfortabel zijn en voldoende ondersteuning geven. Maar laat dat nu net een goed moment zijn om het interieur een upgrade te geven!


De meeste caravankussens zijn na een aantal jaren gebruik aardig doorgezakt, maar met een nieuwe stevige vulling kun je weer jaren vooruit. Bij Atelier Sikkes zijn we meester in het upgraden en vernieuwen van jouw caravankussens. Alle door de kussenhoezengigant. Sunbrella stoffen, die speciaal zijn ontwikkeld voor buitengebruik maar ook erg geschikt zijn voor binnenshuis, dus ook voor uw caravan kussens , de stof heeft een zachte touch, is ademend en. Heeft u al caravankussens, maar zijn deze toe aan nieuwe bekleding?


Caravan kussens opnieuw bekleden. Ook voor het vernieuwen van de bekleding van uw ( caravan ) kussens kunt u bij Kussen Allure terecht. Uw caravan kussens op maat stofferen. We maken allerlei soorten caravankussens op maat voor campers en caravans , zowel qua bekleding als vulling.


Vergelijk prijzen en bestel! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Bekijk ons unieke assortiment kussens.


Kussens caravan vernieuwen

Zijn de kussens van uw caravan toe aan een nieuwe stof, of zijn de kussens doorgezakt en wilt u nieuwe kussenvulling van koudschuim of polyether? Kom een langs bij “De Mooi Stoffeerder” en laat u voorlichten over de mogelijkheden van het opnieuw bekleden van de kussens of over het volledig vernieuwen van uw caravankussens. Zijn de kussen van uw caravan echt dringend aan vernieuwing toe en wilt u uw kussen caravan vernieuwen ? Dan is Robert’s Speciaalhuis de aangewezen partij om u daarbij te helpen.


Bij ons kunt u zowel terecht voor het volledig vernieuwen van uw caravankussens of alleen voor het opnieuw stofferen van de kussens. Doordat we alles in eigen productie hebben, kunt u rekenen op korte levertijden en een goede service. In een caravan hangt meestal een muffe lucht, dit is goed te verminderen tot zelfs te voorkomen als u uw caravan professioneel laat reinigen. Het reinigen oftewel beter gezegd diepte reinigen van het interieur van de caravan gebeurt tot in de puntjes!


Wij letten hierbij namelijk op zo goed mogelijk desinfecteren van de kussens. De kussens van je caravan moeten natuurlijk goed tegen verschillende temperaturen kunnen maar daarnaast ook tegen vocht. Bijvoorbeeld wanneer iemand met zijn natte zwembroek in de caravan plaatsneem. Wij bieden verschillende soorten stoffen aan voor zowel binnen als buiten gebruik. Met de juiste stof gaan je nieuwe kussen weer jarenlang mee.


Vaak zijn verouderde kussens uit uw caravan nog gemakkelijk te repareren, of met andere woorden te her-bekleden. Bij Beklederij Maas en Waal is het bekleden voor alle mogelijke caravankussens mogelijk. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden. Wilt u het interieur van uw camper of caravan vernieuwen ? Voor het vernieuwen of herinrichten van uw boot of caravan vervaardigen wij nieuwe kussens volgens model en afmeting.


Kussens caravan vernieuwen

Ook voor totaal nieuwe concepten of -doe het zelver-kunnen wij in samenspraak uw gewenste kussens vervaardigen. Steeds een ruime keuze van mousse, stoffen en kunststof te verkrijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts