vrijdag 14 juni 2019

Kussen met tekst maken

Kussen met tekst maken

Start nu met personaliseren! Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. Ruim assortiment online bestellen! Bekijk ons unieke assortiment kussens. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Kussen met tekst maken

Maak van jouw huis jouw thuis. Koop je gepersonaliseerd kussen met opdruk. Bestel jouw eigen gepersonaliseerde kussen door simpelweg jouw fotos en tekst toe te voegen. Deze kussens hebben het ideale formaat om jouw bed of bank mee op te fleuren.


De kussens hebben een wasbare en kwalitatieve extra kussensloop. Stap Bedenk een aantal mooie spreuken. Stap Teken de letters op een leeg vel papier alsof ze zijn uitgeknipt.


Stap Zet de letters met het transferpapier over op de wolvilt. Het andere kussen is er een met een tekst in mijn eigen handschrift. Ik laat je hier graag zien hoe ik dat maakte en…! Silhouette gebruikers heb ik een download beschikbaar, zodat je dit ook heel makkelijk zelf kunt maken.


In dit filmpje laat ik je meekijken in het hele maakproces. Jute Sinterklaas kussen met tekst. Bijvoorbeeld kussens met foto voor je geliefde of een leuke kussen met tekst als origineel verjaardagsgeschenk. Maar ook unieke geboortekussens kun je razend snel bij ons maken ! Origineel persoonlijk kado!


Kussen met tekst maken

Op de foto staat lettertype Arial Black met een punt achter de naam. Verzending binnen 2-werkdagen na ontvangst van de betaling. Prijs is exclusief verzendkosten. Met een extra grote opdruk, en altijd leuk als kado verpakt.


Bij Tekstkado gebruiken we alleen kwalitatief goede, zware katoenen slopen welke lekker zacht slapen. De slopen zijn ruim gesneden en passen om de standaard Nederlandse kussen vullingen van bij cm. Voor je grote liefde, A true story never ends of maak een bruidspaar blij met een kussen met de namen en de trouwdatum. Ook Opa of Oma kun je blij maken met een kussen met tekst bv. Laat een kussensloop bedrukken met jouw favoriete foto en tekst om heerlijk bij weg te dromen, of kies een decoratief kussen met foto als eyecatcher voor in je interieur.


Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Een heel persoonlijke kussenhoes met eigen tekst ! Zeg met je eigen woorden hoeveel iemand voor je betekent! Of plaats je lijfspreuk op je eigen kussen ! Maar na een tijdje ben je er wel op uitgekeken.


Ga aan de slag met een textielstift en maak er gemakkelijk kussens met tekst van. Ontzettend uniek en persoonlijk! Het maakt niet uit wàt je verzint, zolang jij de betekenis ervan maar waardevol vindt. Mooie kwaliteit stof van het kussen en perfecte. Om onze site goed te laten functioneren maken we.


Kussen met tekst maken

Dit heerlijke zachte kussen heeft niet alleen een decoratieve functie maar is ook heerlijk om lekker mee op de bank te kruipen. Kussens met tekst : tekst ideeën. Zo maak je opa en oma blij met een kussen met foto van de kleinkinderen, je geliefde met een kussen met foto van jullie vakantie, en je moeder met een kussen met foto van haar favoriete viervoeter! Bij deze optie, maken we de foto zo groot als maar kan, en hetzelfde geldt ook voor de tekst.


We plaatsen de foto meestal zoals in het voorbeeld hiernaast, rechts, en zetten de tekst links onder, maar niet door de foto heen. Decoreer je huis met een kussen met een eigen foto of ontwerp. Het kussen wordt aan de voorkant voorzien van jouw foto en de achterkant heeft een kleur. Je hebt daarbij de keuze uit kleuren. Ook is het mogelijk de kussenhoesje te voorzien van een rits.


Leuk cadeau om te krijgen of om weg te geven. Een kussensloop met foto is erg leuk in combinatie met andere artikelen voor in huis. Kruip lekker op de bank tegen het kussen aan, neem er een lekkere mok koffie bij en blijf heerlijk warm in één van onze prachtig geborduurde badjassen.


Laat dan nu snel jouw favoriete afbeelding op een kussen drukken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts