donderdag 20 juni 2019

Vogelhuisje wit

Vogelhuisjes al vanaf € online. Bestel nú online via Beslist. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit producten vanaf € 95.


Dit Scandinavische vogelhuisje is wit met blauwe tinten. Vanwege zijn maatvoering is het vogelhuisje zeer geschikt is voor de pimpelmees, zwarte mees, kuifmees en matkop.

Bekijk ook onze andere varianten Scandinavische vogelhuisjes : Blauw en Bruin. Dit koolmees vogelhuisje wit van esschert design best for birds is speciaal ontworpen voor de koolmees andere kleinere tuinvogels. Modern uitgevoerd vogelhuisje afgewerkt met zinken dakje, het vogelhuisje heeft een witte kleur.


Kenmerken:Materiaal: Hout. Het vogelhuisje kan neergezet worden, maar ook opgehangen. Slapen in een wit , warm nest! Een huisjesbed met een echt trapgeveltje.


Maar het is eenvoudig uit te breiden naar slaapplaatsen met de uitschuifbare bedlade. Geef uw tuinvogels een eigen, vertrouwde plekje in uw tuin met dit gezellige vogelhuisje. De voorkant van het huisje is er uit te halen zodat u het huisje eenvoudig en snel schoon. Het materiaal waarvan dit vogelhuisje is gemaakt is FSC-gecertificeerd vurenhout en is beschilderd met milieuvriendelijke verf.


Met behulp van een leuk vogelhuisje of voederhuisje geniet u van allerlei mooie vogels! Ook hebben we speciale wifi- vogelhuisjes die het mogelijkmaken mee te kijken in het vogelhuisje via uw telefoon! Elk vogelhuisje trekt een ander soort vogel, dus kies zelf wat u leuk vindt!


Of kies voor een vogelbadje. Wij streven naar een uitstekende.

Modern vogelhuisje in huisjes vorm, geheel handgemaakt van duurzame materialen! De basis om kleuraccenten aan toe te voegen. Dit vogelhuis kan in de zomer worden gebruikt als nestkastje, in de winter kunt u het.


Hier voorbeelden, te koop of ter inspiratie! Dat maakt de vogelhuisjes mooi! Zelfs als je geen tuin hebt, is er een geschikt vogelhuisjes voor je balkon, zoals verschillende Raamvoederhuisjes.


Kies een staand vogelhuisje op een paal of hang er één aan de muur of schutting. Nestkastjes zijn verschillend voor koolmezen, roodborstjes en andere vogels. Let erop waar je je nestkastje ophangt: niet in de volle zon en bij voorkeur met de opening richting het noordoosten of zuidoosten, zodat de vogels minder last hebben van wind en regen.


Dit lieflijke vogelhuisje , lijkt op een écht huis en heeft een leuk puntdak. Een vogelhuisje biedt zo een warme, veilige plek aan de vogeltjes. Door de opening kan het vogeltje naar binnen waar hij beschermd tegen weer en wind de winter door kan komen. Een vogelvoedertafel én een vogelhuisje maakt het geheel compleet en zorgt voor urenlang kijkplezier.


Daarnaast is het ook nog eens een leuk accessoire in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts