donderdag 27 juni 2019

Standaard maten schilderijlijsten

Alle merken Schilderijlijsten. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Woondecoratie goedkoop online. Ruim aanbod woondecoratie.


Standaard maten schilderijlijsten

Dit zijn de meest voorkomende lijst formaten voor uw wissellijsten, fotolijsten en lijsten. Standaard maten zijn goedkoper en vaker sneller te leveren. De maten hieronder zijn afkomstig van verschillende leveranciers.


Wanneer u kiest voor een standaard maat kunnen deze altijd sneller geleverd worden. Ook qua prijs zijn deze een stuk goedkoper! Op maat gemaakte spiegels worden speciaal voor u gemaakt, deze zijn wat duurder omdat er dan arbeidskosten bijkomen. De tabel hieronder kunt de standaard maten vinden voor facetspiegels. We kunnen voor uw schilderij met speciale maten een precies passende lijst maken.


Maar ook voor een standaard formaat foto hebben we kant en klare lijsten op maat klaar staan. Zo wel budgetlijsten als lijsten van een hoge kwaliteit staan voor u klaar. Al meer dan jaar de meest vooruitstrevende en meest voordelige webshop op het gebied van maatwerk schilderijlijsten voor bedrijven, particulieren en musea.


U kunt kiezen uit standaard formaten in de categorieën wissellijsten, fotolijsten, baklijsten, kliklijsten en boxframes. Maar u kunt ook zelf een lijst op maat samenstellen. Bijvoorbeeld bij een doek van 30x40cm wordt de baklijst 31x41cm. Bij Zelfinlijsten kunt u uw wissellijst online bestellen in verschillende maten en kleurvariaties.


Standaard maten schilderijlijsten

Wij hebben het grootste assortiment in houten en aluminium wissellijsten tegen de laagste prijzen. Door onze ruime keuze zijn wij niet voor niets de meest gebruikte inlijst website van Nederland en België. Een sfeervolle zilver met blauwe lijst waar je kunstwerk of foto nog beter door naar voren komt. Kies uit standaard maten of we kunnen de lijst speciaal voor jou op maat maken. Verder kan je een passepartout, glas en zelfs inlijst-service toevoegen.


De lijsten van aluminium en hout worden in onze eigen werkplaats in het gewenste formaat vervaardig indien gewenst ook met passe-partout. Ze zijn in wit, zwart en crème verkrijgbaar in verschillende breedtes. Fotolijsten in speciale maten kun je zonder toeslag bestellen. Deze design lijst in het zilver met een stijlvol maar zeer fijn kras motief loopt scherp van binnen naar buiten.


Standaard maten schilderijlijsten

De lijst is uitgevoerd met mm standaard geslepen helderglas Float-glas (floatglas) welke optisch zeer zuiver en extra vlak is. Bij de kleinere maten dienen de draaiveren als ophangclips. Al onze lijsten worden gemaakt in Hengelo (ov), Nederland. Onze levertijd bedraagt uiterlijk dagen.


Mocht je niet 1 tevreden zijn, dan bieden wij je de mogelijkheid aan om de lijst binnen dagen aan ons te retourneren, dit is mogelijk bij alle standaard maten. Het feit dat al onze schilderijlijsten gemaakt worden in onze eigen ambachtelijke lijstenmakerij, kent veel voordelen: Bij ons is maatwerk geen luxe of een uitzondering, maar gewoon de standaard. Lijsten kopen wordt zo erg makkelijk! Uw schilderijlijst wordt met uiterste precisie vervaardigd door een vakkundige lijstenmaker, zodat hij naadloos om uw canvas past.


Standaard maten schilderijlijsten

Zoals u ziet is de levering van kleine fotolijstjes tot hele grote afmetingen mogelijk en daarnaast worden doorgaans alle lijstjes als maatwerk vervaardigd. Zo zijn de afmetingen van de bovenstaande fotolijstjes en standaard formaten, maar worden deze te allen tijde in de lijstenmakerij op maat gemaakt. Van eenvoudige fotolijsten tot en met sierlijke schilderijlijsten. Veel meer dan alleen schilderijlijsten en fotolijsten.


En niet alleen bieden wij lijsten aan, maar wij bieden ook passepartout of helder glas bij je mooie lijst. Zo frame jij je foto of schilderij. Het meest recente nieuws uit België en het buitenlan economie en gel cultuur, sport en lifestyle.


Lees online de krant en DS Avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts