maandag 10 juni 2019

Leolux pallone lill

Nieuwsgierig geworden naar een meubel op onze webshop? Kom eens langs in onze showroom. En misschien daarom wel zo succesvol.


Pallone is een persoonlijkhei de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs. Uitvoering: Pallone Limited Jungle Fever. Nu als showroommodel verkrijgbaar van € 97- voor € 695.

Bekleding rug: in leder Senso kleur lime. Speciaal voor de allerkleinsten! Door de uitgebreide ledercollectie van Leolux in diverse kleuruitvoeringen en combinaties verkrijgbaar.


De ‘ Pallone Family’ is in maatvoeringen verkrijgbaar: Pa, Ma en Lill ’one. Zowel de Pallone , als de Ma’llone en Lill ’one. Bekijk hier al onze fauteuils van Leolux. Met zijn bolronde zitting en op een kolom geplaatste rugleuning biedt fauteuil Pallone de perfecte ondergrond voor comfortabel zitten.


Design is er ook voor de allerkleinsten!

Stel hier je eigen fauteuil samen met de Leolux Creator. Getoonde prijs betreft de Family versie. Zoekt u een tweedehands Leolux pallone Lill ? Leolux Scylla Carabas Carabita Helical Kikko Pallone Papagen. Showroom, bezorgen door heel.


Hierbij een overzicht van de her gestoffeerde meubels die wij in de showroom hebben staan. Een andere kleur, leer of stof? De Pallone heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept en dat is te danken aan het opvallende design van de Leolux fauteuil.


Pa is de grotere en bredere versie. Levering gratis door heel Nederland ! Kijk op onze site voor onze aanbiedingen ! De familie Pallone is uitgebreid en bestaat momenteel uit Pallone Pa, Pallone Ma en Pallone Lill ’. De Ma’llone is de middelgrote variant. Soms eigenwijs, royaal of gestileer maar altijd comfortabel en hoogwaardig.


Op bestelling gemaakt, door vakmensen in Venlo. Kiest u voor Leolux hoekbank Oscar, Leolux Fauteuil Carruzo of Pallone , of de 2-zits bank Bora Balanza? Actieprijzen in Senso leder naar eigen keuze: Kies uw eigen kleurencombinatie en maak uw keuze uit de gehele collectie Senso lederkleuren tegen actieprijzen.

Pallone Pa in Senso Free choice nu € 1. Pallone Pa in Paradise nu € 1. Leolux Pallone in Senso leder naar eigen keuze of in Paradise kleurencombinatie. Tevens kunt u kiezen voor een poef! Kunst en design sluiten naadloos op elkaar aan.


De ontwerpers van Leolux worden bijgestaan door creatievelingen uit verschillende disciplines, zoals architecten, fotografen, stylisten en nog meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts