vrijdag 28 september 2018

Wijzonol beits dekkend

Wijzonol beits dekkend

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu online tot korting! Kwaliteit voor de laagste prijs!


Beits nu al vanaf €online. De ideale beits voor al uw houten tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen, pergola’s en gevelbetimmeringen. Zo heb je transparante beits en dekkende beits.


De beits is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De dekkende buitenbeits heeft een duurzaamheid van circa vijf jaar. Maar hoe zorg je ervoor dat je die jaar er maximaal eruit haalt?


Maak het hout allereerst goed schoon voor je de beits aanbrengt! Bijzonder duurzame, dekkende lakverf met een fraaie hoogglans op basis van alkydhars. Deze beits is een 1-potsysteem, dit houd in dat je de tuinbeits kan gronden en aflakken. Vochtregulerend Goede buitenduurzaamheid Gemakkelijk verwerkbaar Toepassing Als grond-, tussen- en afwerklaag op hout (1-potsysteem), buiten.


Dan gebruik je een dekkende beits. Een dekkende beits zal na het aanbrengen van de verf een dekkende laag vormen op het hout, waardoor de houtnerf niet meer zichtbaar is. Je kunt online de beits bestellen die je nodig hebt, zodat je daar thuis in de tuin mee aan de slag kunt.


Wij hebben zowel zwarte beits als kleurbeits voor je op voorraad en maken de verzending snel voor je in orde. Bespaar tot wel via kiesproduct. Semiprofessionele en professionele producten.


Gratis verzending vanaf €50. Dit product wordt ook wel dekkende beits genoemd en is dus ook geschikt voor het afwerken van tuinhuisjes, schuren, tuinmeubels en houten gevelbekleding. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Voor binnen en voor buiten, of voor binnen en buiten als je de kleuren mooi met elkaar in overeenstemming wilt brengen.


Wijzonol beits dekkend

Van wit tot zwart en alles wat er tussenin zit. Roer de beits altijd goed door voor een egale kleur en een gelijkmatige glans. Blijf niet te lang in een natte beitslaag strijken. Strijk de beits goed uit in een dunne laag. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof. De muurvoorstrijk vermindert de zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting.


Wijzonol beits dekkend

Het is overschilderbaar na ongeveer uur. Daarnaast bespaart laag muurverf. Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts