maandag 17 september 2018

Blanke lak metaal

Weer, water- en UV bestendig. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design. Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. De metalen profielen worden in lengtes van meter geleverd maar kunnen ook op maat worden gezaagd of geknipt.


Samen met de partner webshops van de IJzershop kunnen wij profiteren van een ijzersterk netwerk van leveranciers en expediteurs.

Geef, staal, metallic en fluor deklagen bescherming! Blanke lak (gloss topcoating transparant). Voor binnen ook op ijzerhoudende metalen toepasbaar. Zeer geschikt voor het aflakken of als tussenlak bij bladmetalen! Albrecht metaallak is sterker dan bijvoorbeeld schellak.


Parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen.

Ben deze test begonnen omdat ik toch wel veel op internet lees over mensen die blank metaal willen behandelen met blanke lak of olie en ook een soort ratlook van hun auto willen maken, in deze test heb ik gekozen voor producten die ik veel tegen kwam uit verhalen van mensen die hier mee bezig waren. MIPA CA 2K Metaal blanke lak is een speciale 2-componenten beschermlak dat direct op metaal gespoten kan worden. Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Question,likes_count:0. Hammerite metaalvernis transparant hoogglans 4ml is een decoratieve, roestwerende metaallak voor alle soorten metaal binnenshuis met uitzondering van non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper.


Je kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Blank lakken Voorwerpen die een oppervlaktebehandeling hebben ondergaan die niet aanloopbestendig is ( messing , koper , zilver ), kunnen voorzien worden van een blanke lak laag. Eventueel in ook zijdeglans of matte uitvoering.


In onze industrie is alle vormen van blanke lak aanbrengen mogelijk, het is maar wat de klant wil, zoals stralen en laten roesten waar dan de blanke lak op wordt aangebracht of geheel niet stralen en over de walshuid meteen de blanke lak. Bij nieuw metaal behandel je de oppervlakken nu met een corrosiewerende grondverf, anti-roestprimer. Bij ontroest oud metaal moet je vóór het gronden soms eerst gaten, die door het invreten van roest zijn ontstaan, met plamuur dichtmaken.


Bent u op zoek naar de juiste blanke lak maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de lak of beits adviseren.

Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Lak wordt gebruikt om ondergronden, zoals hout of metaal , op te knappen en weer een frisse uitstraling te geven. K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig.


Toepasbaar voor industriele doeleinden van 3tot 6graden. Kleur: donker antraciet, zwart,. Reinig, ontvet en schuur het metaal grondig. Breng een roestwerende grondlaag aan, laat drogen en schuur licht op. Voor een perfect egaal resultaat kan je nu nog een tweede, gewone grondlaag aanbrengen.


Laat opnieuw drogen en schuur op. Breng ten slotte twee eindlagen aan in de lakverf naar keuze. In de schuur heb ik al jaren een oude transportfiets staan. Ik besloot hem op te knappen. Na veel afbranden en schuren waren de oude lak en roestige plekken verwijderd.


Na wat gesurf bleek een middel (epoxy brunox) de ideale gronder te zijn om de nieuwe lak te doen hechten. Na enig heen en weer gebel en gereis heb ik dit middel gevonden en een. Goedkope blanke lak kopen. Met de blanke lak van de Grote Schuur bescherm je tegen krassen en slijtage.


Wil je goedkope blanke lak kopen? De blanke lak is niet alleen maar toe te passen op houtwerk, maar ook ook op metalen en kunstof ondergronden. Ik moet nu de blanke lak erop spuiten en vraag mij even af wat wijsheid is.


Als dit droog is, kan er met een spuitbus blanke lak gespoten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts