maandag 24 september 2018

Rolgordijn in de dag

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kijk op telefoon, tablet, computer of TV (via Chromecast of Airplay). Leuk wonen hoeft niet duur te zijn!


Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Koop uw Rolgordijn online.

In de dag is een meer traditionele methode om rolgordijnen te monteren. Het zorgt ervoor dat het kozijn zichtbaar blijft. Vooral bij een diep kozijn is het mooi om het gordijn tussen het kozijn in te monteren. Het is bij in de dag belangrijk om heel precies in te meten en de juiste maten op te geven.


Een rolgordijn ophangen is heel eenvoudig. Je kunt ook een video over rolgordijnen in de dag bekijken. In deze video hangen we het gordijn op de dag. Ben je van plan om rolgordijnen aan te schaffen, maar weet je niet zo goed hoe je jouw maten berekent?


Ook geven we je nog een aantal tips mee wat het opmeten soepeler zal laten verlopen.

Dan moet je eerst de juiste maat weten. Heb je ook hulp nodig bij het ophangen of inkorten? Let op: indien u voor klemsteunen kiest, houdt er dan rekening mee dat klemsteunen aan de onder- en bovenkant van het draaiende deel. Om de lichtdoorlatendheid en de kleur te kunnen bepalen, verzoeken wij om altijd gratis kleurstalen aan te vragen, zodat je de juiste keuze maakt.


Met de bijgeleverde montagesteunen, kan het rolgordijn zowel In de Dag (in het kozijn of tussen muren) als Op de Dag (tegen het plafond) gemonteerd worden. Oftewel, in het kozijn of op het kozijn. Tevreden met je rolgordijnen ? Laat dan een reactie achter in de comments of geef een duimpje omhoog. De stappen die we in deze video doorlopen zijn als volgt: 1. Het monteren van een rolgordijn is ook gemakkelijk, u monteert steunen op de muur en daar klikt u het rolgordijn in. Maar wat nou, a ls u kunststof of aluminium kozijnen heeft, deze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken, dan gaat u hier niet in boren!


U zou de rolgordijnen op de muur kunnen monteren, maar een montage in de dag is vaak mooier. In de dag : Meet de breedte van het glas op plaatsen, minus mm, dit de juiste maak maat. Meet de hoogte van het glas op plaatsen, minus mm, dit de juiste maak maat.


Vul altijd de maakmaat in op het bestelformulier! Op de dag : Meet de breedte op plaatsen, noteer de breedste maat, en tel hier 96mm bij op. Dit is uw breedte maakmaat.


Goedkoper Dan In De Winkel.

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Kies uit 9producten vanaf € 100. Op de dag montage: Voor een op de dag montage plaatst u de beugels op het kozijn. Bekijk ons assortiment online!


Hou de beugel op 20mm afstand in de diepte vanaf de schroef en 76mm afstand vanaf de zijkant van het kozijn. Het aantal beugels en schroeven dat u meegeleverd krijgt, hangt daarnaast ook af van de breedte van de rolgordijnen. Zorg er bij meer dan twee beugels voor. Erker zonder rechte hoeken 6. Wat is het verschil tussen opde dag en in de dag ? De zijgeleiding zorgt er voor dat de gordijnen stevig op hun plek blijven zitten. Voor het bedienen van de rolgordijnen maakt het bovendien niet uit of de deur of het raam open of dicht is, u kunt de hoogte van het gordijn ten alle tijden naar wens bijstellen.


Rolgordijnen zijn handig en praktisch en verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en dessins. Geef je interieur een stijlvolle en moderne look met het rolgordijn van je keuze. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende rolgordijnen , maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Haal het rolgordijn en de ophangbeugels uit de verpakking.


Bij montage in de dag schroef je de beugels zo ver mogelijk in de hoek vast tegen de bovenkant van de aftimmering van het kozijn. Houd hierbij een kleine ruimte vrij tussen de beugel en het kozijn. Monteer de steunen op de juiste manier voor uw rolgordijnen. IDD = In de dag (in het kozijn) ODD = Op de dag (op het kozijn) TIP: Let op dat de afstand tussen de steunen max. Zodat het montageprofiel stevig hangt.


Bij rolgordijnen is er altijd sprake van stofbreedteverlies. Ook wordt er voor een verduisterend rolgordijn gekozen bij kamers op het Zuid-Westen (Ruimtes waar de zon veel op staat). Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.


Handig voor bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer. Bij Kwantum vind je naast rolgordijnen ook de mooiste duo rolgordijnen waarmee je zelf de lichtinval regelt. Liever elektrische rolgordijnen kopen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts