woensdag 12 september 2018

Voorstrijk plafond

Voorstrijk plafond

Wat is voorstrijk en waarvoor gebruiken wij het leggen wij uit in deze blog. Wacht met schilderen tot de voorstrijk droog is. Begin met het schilderen van de randen van het plafond met een ronde kwast. Doop de kwast een paar keer in de latexverf en strijk hem elke keer af langs de rand van de emmer, tot de kwast wel verzadigd is maar niet druipt. Wij hebben voorstrijk van bekende merken als Alabastine en Histor, maar uiteraard ook van ons eigen vertrouwde merk.


Voorstrijk plafond

Bij KARWEI hebben we voor alle soorten ondergronden een geschikte voorstrijk , zoals bijvoorbeeld voor vochtige muren en ook wanden met hardnekkige vlekken. Voorstrijk behang of voorstrijk muurverf. Ik heb in een oud huis alle muren en plafonds opnieuw laten stuuken.


De stukadoor gaf aan dat er geen voorstrijk nodig was en dat er meteen over gelatexd kon worden. Andere mensen beweerden echter dat het wel nodig is om voorstrijk te gebruiken, dus ben ik om het zeker te weten naar de verfspeciaalzaak gegaan om het na te vragen. Het witte middel dekt donkere kleuren perfect.


Voorstrijk plafond

Je schildert de wand of het plafond zo gemakkelijk in een lichtere tint. Deze vermindert de zuiging en zorgt voor een egaal, goed dekkend en prachtig resultaat. Zit er al een oude, intacte muurverflaag op je plafond ? Dan hoef je niet eerst voor te strijken. Met de voorstrijk van GAMMA haal je de ideale basis in huis voor sterk zuigende oppervlaktes zoals muren en plafonds. Door voorstrijk te gebruiken, wordt verf- en pleisterwerk regelmatig verdeeld en wordt afbladdering en streepvorming voorkomen.


Op deze manier beleef je langer plezier van je schilder- en pleisterwerk. Eenvoudig online bestellen. En wil je daar op het plafond gebruik van maken of heb je andere vragen over voorstrijken en de juiste verf voor op de muur? Je kunt de voorstrijk van bijvoorbeeld Alabastine kopen in wit of in transparant. Strak gestucte en geschilderde plafonds tillen de kwaliteit van je huis flink omhoog.


Voorstrijk plafond

Onze goedkope stukadoors stucen je plafonds voor de laagste prijs. Neem een mooie grote blokkwast welke goed opneemt. Verdeel de voorstrijk over de muur en veeg dit goed uit. Werk altijd van onder naar boven zodat de voorstrijk niet op de grond komt. De laatste stap is het plafond droog maken (dit kan met een normale doek) of simpelweg goed de tijd nemen.


Het verven van het plafond. Het plafond schilderen is eigenlijk minder werk dan de voorbereiding zelf. Als alles goed is voorbereid en u heeft het goede materiaal in huis dan is het plafond schilderen zelfs een zeer eenvoudige klus. Sigma muren en plafonds primer grijs liter kopen?


Goe het plafond is schoon en de eventuele oneffenheden zijn weggewerkt. Een voorstrijk bevordert de hechting van de verf en helpt om streepvorming te voorkomen. Dit zorgt voor een degelijke basis voor het witten van het plafond. Stuc-Primer is een zuigkrachtregulerende voorstrijk.


Je gebruikt deze voorstrijk op sterk of onregelmatig zuigende ondergronden, zoals bijvoorbeeld metselwerk. Zo voorkom je dat de gipspleister verbrandt (verpoedert).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts