maandag 17 september 2018

Toiletkast met spiegel en verlichting

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Uitgebreid assortiment van spiegels met verlichting. Verkrijgbaar in jouw gewenste stijl. Persoonlijk advies en betrouwbare levering.


Onze belofte: een 1 vlekkeloze service!

Alle toiletkast met verlichting bestel je eenvoudig op beslist. Je creëert extra ruimte om spullen zoals tandpasta, lenzen of haargel op te bergen. Bovendien heb je naast extra opbergruimte ook een handige spiegel in je badkamer.


In sommige spiegelkasten is zelfs verlichting ingebouwd die je met een simpele handbeweging aan- of uitschakelt. Je haar föhnen na het douchen? Ga je voor eenvoudig en compact, dan kies je bijvoorbeeld een medicijnkastje met spiegel uit.


Wil je juist veel ruimte en functionaliteit, dan kun je ook kiezen voor een exemplaar met drie deuren, een breedte van 1. Hiermee kun je je eventueel met het hele gezin tegelijk klaarmaken voor een nieuwe dag!

Spiegelkasten zijn er in verschillende maten. Zo heb je een spiegelkast met een enkele spiegel maar ook een kast met dubbele spiegels. Deze kasten zijn groter dan de spiegelkast met een enkele spiegel. Vrijwel elke spiegelkast is voor je badkamer geschikt. Daarnaast kun je een spiegelkast in de badkamer krijgen met of zonder verlichting.


Bij ons vind je prachtige spiegelkasten van de beste kwaliteit tegen lage prijzen. In deze 3-deurs spiegelkast van Differnz kun je al jouw spulletjes makkelijk opbergen! De spiegelkast is gemaakt van kunststof en wordt inclusief verlichting geleverd.


De spiegel is gecombineert met een kastje waar u uw spulletjes makkelijk kunt opbergen. Ook de verlichting is erin gebouw zodat u geen extra lichtpunt hoeft te maken. Van een design badkamermeubel tot een plaatsbesparend ba ontdek hier onze douche- en baduitrustingen, slimme badkameraccessoires.


Richt u toilet-ruimte in met wc-zittingen in kleur, in decors of hout en u kan alles aanpassen in de stijl van uw badkamermeubel of voorzetpaneel van uw bad. Ontdek online de vele designs, afmetingen en opties, zoals spiegelverwarming, Bluetooth muziek systeem, sensor schakelaar en scheerstopcontact. Of kom langs in onze showroom in Naarden! Of mooie badkamermeubelsets, van een wastafelombouw met spiegel of spiegelkast, voor nog meer opbergruimte.


Zo kun je onmiddellijk kijken wat het beste bij de sfeer past, die jij in jouw badkamer wilt. En heb je de badkamerkast gevonden die je zoekt?

De AIDA toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met spiegeldeur. Bestel hem dan ook meteen online! Badkamerspiegels voor elk budget. Vind spiegelkast stopcontact het nu op Kensaq. Bekijk hier de toiletkast collectie!


Een toiletkast van hoge kwaliteit voor elk budget. Een spiegelkast met verlichting geeft uw badkamer een moderne uitstraling. Bovendien is de badkamer veelal een vrij donkere ruimte, en is extra verlichting noodzakelijk om de dagelijkse rituelen uit te voeren.


De KALY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact. De NATY toiletkast van Allibert is een praktische toiletkast vervaardigd uit wit kunststof met spiegeldeuren met een verlichting en stopcontact en centrale vaste spiegel. Bij ons heeft u de keuze uit spiegelkasten met schuif- of scharnierdeuren. De scharnierdeurtjes kunt u ook van de binnenkanten van de deurtjes laten bespiegelen.


Misschien is een nostalgisch medicijnkastje met spiegel aan de voorkant dan wel jouw beste keus. Je vindt bij ons spiegelkasten in diverse prijsklassen van topmerken zoals Plieger, Dansani en Leava. Het volledige assortiment badkamerspiegelkasten met LED verlichting treft u hieronder. In het menu aan de linkerzijde kunt u filteren op een aantal opties en maten.


Gratis verzending, snelle levering!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts