vrijdag 14 september 2018

Soorten glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Blank of gekleur helder of mat, gefigureerd of vlak, enkel of dubbel.

Overveld Glas levert en plaatst alle soorten glas. De bekendste vorm van glas , in gebruik voor ramen, flessen, (drink) glazen , vazen e. De belangrijkste grondstof daarvoor is kwarts of silica (SiO 2) meestal gewonnen uit zand. Silica is een zuur oxide, dat met water kiezelzuur kan vormen.


De verschillen in glassoorten. Onafhankelijk over soorten glas. Deze zijn leverbaar in vele afwerkingen en met verschillende coatings, u zou echt helemaal los kunnen gaan hierop.

Dertig jaar geleden was de keuze voor beglazing heel simpel: enkel of dubbel glas. Tegenwoordig zijn er heel veel soorten glas verkrijgbaar met verschillende eigenschappen. Het kiezen van de juiste beglazing is een belangrijke keuze.


De beglazing bepaalt, onder andere, de isolatiewaarde van je woning. HR glas , een soort dubbel glas , is een investering die je ook weer terugverdient. Wat zijn de kosten van hoogrendementsglas, welke soorten zijn er en wat levert het je op? Wil je glas -in-lood ramen of deuren laten plaatsen of vervangen? Elke situatie is anders, elke deur, raam of kozijn vraag om een glassoort die daarvoor het beste geschikt is.


Dit is een algemene term voor glas wat als doel heeft te isoleren. Denk aan de verschillende soorten dubbel glas , maar ook het nieuwe driedubbel glas ! Thermopane Thermopane is een synoniem voor dubbel glas. In onderstaand schema ziet u de verkrijgbare soorten dubbel glas inclusief de bijbehorende isolatiewaarde. Voor de ramen en het overige buitenschrijnwerk bestaan er heel wat soorten glas.


Die soorten beglazing voor de ramen sommen we hieronder voor je op. Er is vandaag de dag dus meer dan alleen maar enkel glas , dubbel glas en drievoudig glas. Het oude enkel glas wordt nog zelden gebruikt, er zijn nog wel huizen met dit soort glas en wordt ook nog steeds geproduceerd.

Daarna begon met isolatieglas, ook wel dubbel glas genoemd. Het glas bestaat uit een binnen en buitenblad. Daartussen zit lucht of een isolerend gas. We leveren alle soorten glas en kozijnen.


Neem contact met ons op voor informatie. Vrijwel alle soorten figuurglas kunnen ook worden geassembleerd in dubbelglas. Soorten dubbel glas in uw kunststof kozijnen?


Benitech biedt een brede keuze in verschillende typen. Deze combinatie heeft een hoge warmte isolatiewaarde van 1. Figuurglas is een doorschijnend glas gemaakt van blank of gekleurd glas dat aan het eind van de glasoven tussen twee walsen doorgaat. Het patroon wordt met een reliëfwals bij hoge temperaturen in een zijde van het glas gedrukt.


Vrijwel elke soort figuurglas kan worden toegepast in isolatieglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts