vrijdag 7 september 2018

Kleurenwaaier autolak

Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Meubels voor de laagste prijs. Ral kleuren overzicht autolak RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en coatings te definiëren.


RAL staat voor Reichs-Ausschuss für Lieferbedingungen.

De serie omvat voornamelijk veelgebruikte basiskleuren die veelal de industriële standaard zijn. Al ruim jaar wordt er autolak verkocht in de winkel aan de Lagendijk in Ridderkerk. Om zeker te zijn van het selecteren van de juiste RAL-kleur, is het het beste om een fysieke RAL- kleurenwaaier te gebruiken. Als aanbieder van de officiële RAL-kleurenproducten verkopen wij zowel de RAL Kals RAL Kkleurenwaaier.


De RAL Kis verkrijgbaar in versies: semi-mat en glanzend. This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site.


By continuing to use this website.

Wij leveren autolak in iedere gewenste kleur, in zowel spuitbussen als blik. CROP levert professionele autolak , zowel 1K als 2K lakken, als ook de fillers, primers, verharders, verdunners en non-paints. Wij maken ook autolak op basis van een opgestuurd staaltje of door een check met de Spectrophotometer. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak.


Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX. Zoek op merk en model het kleurnummer of kleurcode van de auto,wij kunnen alle kleuren maken,ook als deze niet voor mochten voorkomen in onze kleurlijst. Autolak DHZ bestellen, kleur bij benadering. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is, bestel dan autolak DHZ in standaard spuitbus of lakstift.


Hiervoor heeft u een Motip bestelnummer nodig. De categorie Grijstinten in de collectie RAL Classic (onderdeel van het RAL-kleurensysteem) bevat kleuren. Druk op een kleur voor meer informatie. Geïnspireerd op de frisse ochtendlucht is.


Productomschrijving: Hier besteld u ral kleuren in spuitbus. Selecteer onder kleur de juiste kleur. Je kunt dus zelf op zoek gaan naar de kleurcode van je auto door te achterhalen waar in je auto je moet zoeken naar het VIN-plaatje.


Als dit gelukt is kun je zelf bij ons de juiste autolak kleur bestellen door de autolak kleurcode in te vullen in de webshop.

Kwalitatief hoogwaardige auto reparatielak, gebaseerd op de originele autokleur codes. Voor het verfraaien en herstellen van auto onderdelen. Welkom op de lakstift webshop! Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften. Info over autolak kleurenwaaier.


Resultaten van zoekmachines! RAL Kleurcodes Industrie lak spuitbus Originele Ral lak. Alle kleuren van RAL in een spuitbus van originele autolak met breedtstraal spuitmond. Colormatic 2k hi speed blanke lak 5ml. Vanzelfsprekend maken wij ook autolakken in RAL-kleuren en andere kleurenwaaiers.


Wij mengen autolak met onze eigen mengmachines en verzenden verzekerd in binnen- en buitenland. Dit is echter erg lastig, omdat elk beeldscherm kleuren net wat anders weergeeft. Voor een 1 nauwkeurige weergave is het daarom aan te raden een RAL kleurenwaaier te gebruiken. Ook verf-fabrikanten zoals Sigma, Flexa en Sikkens hebben vaak kleurenwaaiers die je kunt gebruiken om de juiste kleur te vinden.


De grootste spuitbuswinkel van Nederland. Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.


Ik stem ermee in dat ik de gepersonaliseerde nieuwsbrief van Flexa ontvang, dat ik word geïnformeerd over producten (en diensten) van AkzoNobel, met inbegrip van. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak ? Hier kunt u direct uw spuitbus autolak kopen. Deze vindt u in onze webshop.


Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts