woensdag 19 september 2018

Gordijnrails ks

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Bekijk de populairste artikelen. Al verkrijgbaar vanaf €25.

Zoek naar gordijn rails op de nieuwe KensaQ. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Kies uit 1producten vanaf € 195. De gordijnrail KS is een handbediend railsysteem en geschikt voor woning en bedrijfsruimten. De KS rail is mooi vormgegeven en ook geschikt voor o. De ks -rail kan, op speciaal verzoek, ook in straal gebogen worden.


Inbouwrail van 15cm hoog, geschikt voor in plafond met gipsplaten. Gordijnrails KS stucrail Wit - perfect voor de stukadoor.

De rail wordt geleverd inclusief plafondsteunen, glijders (stuks per meter) en eindkapjes, hier hoef je niet extra voor te betalen. DS-rail De DS-rail is vergelijkbaar qua afmeting aan de KS -rail, echter loopt deze aan de voorkant rond af. In één vloeiende beweging doe je snel je gordijnen open en dicht. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen.


We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Gordijnen kunnen niet zonder mooie gordijnrails of roedes. Een gordijnrailsysteem of een roede systeem zijn dé basis voor het goed ophangen van uw gordijnen. Daarom levert Home Design Shops speciaal voor u roedes en gordijnrails op maat!


De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Gebogen gordijnrails op maat. Geen gerommel meer met lelijke grove gordijnrails al of niet met losse bochten waar de gordijnen altijd achter blijven hangen. De KS gordijnrails grijs is een handbediend railsysteem.


Nu voor iedereen bereikbaar hoogwaardige versterkte aluminium gordijnrails van Schneiders Fournituren, onze gordijnrails is altijd wit gemoffeld. Klem voor gordijnrails , zowel KS -rails als U-rails. KS vertragingsglijder WIT.


VERTRAGINGS GLIJDER WIT Zorgt ervoor dat uw gordijn op zijn plaats blijft en langzaam schuift. Deze gordijnrails is geschikt voor zware gordijnen tot maar liefst kilo per vierkante meter stof, maar ook elegant en geschikt voor transparanten en inbetween gordijnen. Heb jij onlangs nieuwe gordijnen, rolgordijnen, lamellen of welke vorm van raamdecoratie dan ook gekocht?

Je kamer is af, je gordijnen gekozen. Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails.


Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts