woensdag 26 september 2018

Iittala essence

Iittala essence

Kies uit producten vanaf € 250. Hij was ervan overtuigd dat je nog meer van de wijn geniet als de vormen eenvoudig zijn. Dankzij de vele designs en stijlen is er voor ieder wat wils. Alle belangrijke glazen om je favoriete wijnen uit te drinken.


Wanneer ze naast elkaar staan, herken. Een wijnglas is een wijnglas, zou je denken. Toch lijkt het of de wijn lekkerder smaakt in dit prachtig vormgegeven glas. De vorm zorgt ervoor dat de geur mooi gevangen wordt, terwijl de wijn voldoende ruimte heeft om te ademen.


Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Het resultaat zijn Finse drinkglazen met een eigenzinnig, modern en minimalistisch karakter, die niet voor niets tot de meest geprezen glazen ter wereld behoren. De glazen hebben een prachtige vormgeving die er niet alleen mooi uitziet maar daarnaast ook zeer functioneel is. Toch wilde Alfredo Häberli fijne wijnen serveren in geschikte, correcte glazen met zo min mogelijk verschillende glazen. Een riesling bij een pannetje mosselen of een shiraz bij een goed stuk vlees.


Iittala essence

Voor elk drankje is er een geschikt glas waarin smaken beter uitkomen. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij. Het assortiment bestaat uit prachtige producten zoals woonaccessoires, vazen, servies, glazen en schalen.


Vanaf € 2gratis geleverd. Uur Besteld = Morgen In Huis! De steel en voet van het glas zijn even groot, wat zorgt voor een prettig evenwicht.


Iittala essence

Door de vorm van deze glazen karaf, een fijne manier van uitschenken. Het glas heeft een brede basis en een mondgeblazen kelk. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Onbezorgd genieten met TUI!


Dit glas is gemakkelijk te combineren met verschillende wijnglazen en tijdens feestdagen met prachtige champagneflutes. Daarnaast is het glas gemaakt van sterk loodvrij kristalglas, waardoor het vaatwasserbestendig is. Hij ging uit van het principe `minder is meer`. Hoe kon iemand het hele wijnpalet serveren met slechts een paar glazen?


De vormgeving van het glas is speciaal ontworpen voor water, maar ook melk, sap of fris kunnen prima geschonken worden in dit fijne glas. Men denkt mee met de klant en wil het ook echt goed doen. Essence Gläser und Karaffe auf Lager. With just a few glasses, the potential of a full range of fine wines could be unlocked. Op zoek naar mooie champagneglazen?


Iittala Servies Van Top Kwaliteit. Ze zien er echter niet alleen mooi uit, maar zijn ook zeer functioneel. Wordt geleverd per stuks in een mooie cadeauverpakking. Ontworpen door Alfredo Häberli. Gebruik voor het drinken van champagne en mousserende wijn.


De ontwerpen kenmerken zich door eenvoud en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts