vrijdag 14 september 2018

Kunststof spiegels op maat

Kunststof spiegels op maat

Kwalitatief hoogwaardige kunststof platen op maat. Neem dan contact met ons op. Alle merken spiegels op maat. Bestel eenvoudig en snel op beslist. De actuele levertijd is: tot werkdagen.


Kunststof spiegels op maat

Plexiglas Spiegel op maat. Soms is het erg lastig een spiegel te vinden die precies past bij uw interieur. Soms zijn ze te klein of juist te groot.


Vaak zijn spiegels in standaard afmetingen te krijgen bij winkels. Zeker als u bijvoorbeeld een spiegel precies op uw smalle wand in huis wilt hebben. Acrylaat spiegel is de ideale vervanging van standaard spiegels. U kunt de spiegel op elke maat laten zagen, zodat die altijd past in uw huis , tuin , kantoor of zwembad.


Nooit meer standaard spiegels die niet passen bij uw interieur, of die te groot of te klein zijn. De spiegels zijn mm dik. Wij leveren binnen uur en bieden deskundig advies. Spiegelend plexiglas is leverbaar in een maximaal plaatoppervlak van 3bij 2centimeter. Uiteraard wordt ook deze plaat gratis voor u op maat gezaagd en binnen uur geleverd.


Kunststof spiegel op maat. Acrylaat XT eenzijdig spiegel zilver, spiegelend aan de achterzijde. Zaagbaar, grijze achterkant. Maximum formaat 2x 1cm.


Kunststof spiegels op maat

Kenmerken: licht van gewicht, buigzaam, makkelijk te verwerken, veilig. Spiegelacrylaat (plexiglas, perspex, pmma) is 25x sterker dan glas, in kleuren op voorraad en op maat te bestellen bij PyraSied Xtreme Acrylic. Spiegels zijn ook uitermate geschikt om extra uitstraling aan je interieur mee te geven en dan hebben we het niet alleen over de badkamer.


Spiegels op maat gemaakt, ontwerp hier uw eigen spiegel op maat , kies de vorm en bewerking, bekijk de prijs direct online bestellen. We hebben geen standaard maten spiegels in ons assortiment. U kunt hier uw eigen spiegel samenstellen, welke wij op elke gewenste maat leveren, en dit ook nog eens tegen discount prijzen. Voordelen spiegels op maat.


Onze spiegels hebben een ongeëvenaarde weerstand tegen. Als webshop zijn wij gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kunststof platen op maat. Al onze kunststof platen worden gratis op maat gezaagd en binnen uur thuis geleverd. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Bekijk ons unieke assortiment spiegels. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Normale spiegels worden gemaakt van glas. Een groot voordeel hiervan is dat het materiaal minder snel breekt. Daarnaast valt het niet compleet in kleine stukjes als hij kapot gaat. Elke plaat wordt gratis op maat gezaagd. Levering binnen de uur.


Door middel van facet slijpen wordt er een schuine rand aan de spiegel toegevoegd. Diverse soorten spiegels kun je op diverse manieren aan de muur bevestigen. Een spiegel op maat monteren.


Kies welke kleur en welke dikte uw plexiglas plaat moet zijn en geef aan welke maat u wenst. Dan zorgen wij ervoor dat uw plexiglas plaat geheel op maat bij u wordt thuisbezorgd. Ook leveren wij de spionspiegel (doorkijk spiegel ) deze dient te worden geplaatst tussen twee afzonderlijke ruimtes. In de verlichte ruimte werkt de plaat als spiegel. Vanuit de donkere ruimte kan door de plaat heen gekeken worden.


Ongeacht of het nu om een kleine of grote spiegel gaat of om een vierkante of ronde spiegel. Naast standaardmaten hebben wij ook spiegels op maat en verschillende vormen spiegels. Ook spiegels voor een bepaalde locatie zijn geen probleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts