dinsdag 11 september 2018

Painting the past verf bestellen

Bestel online of bezoek de locatie. Perfect voor binnenmuren en plafonds. Bekijk het gehele assortiment verf bestellen. Of bezoek één van onze winkels. Find verf bestellen vandaag!


De collectie bevat ruim 1kleuren die in ons eigen atelier zijn ontworpen.

De kleuren worden uitgebracht op handgeschilderde kleurkaarten die ieder een eigen stijl, sfeer en beleving uitstralen. Verf Leverancier van Nederland! Vóór 23:besteld , morgen in huis!


Profiteer nu van Korting. Kenmerkend voor dit merk zijn de bijzondere authentieke en warme kleuren die zijn samengesteld. Deze zorgen voor de zo kenmerkende matte uitstraling. Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen.


Rustiek stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Wij zijn officiële dealer.

Zo kun je rustig jouw favoriete kleur uitkiezen, om vervolgens lekker aan de slag te gaan met jouw schilderklus. Dan heeft u met Koopverfonline het juiste bedrijf weten te vinden! Gratis verzending vanaf €30! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Aanbrengen met een roller geeft een glad effect, terwijl een kwast een licht gestreept en iets traditioneler resultaat geeft.


En voor diegene die juist op zoek is naar kalkverf, hebben we de collectie van Carte Colori in huis. Dat is natuurlijk niet zo. En misschien wel sfeervoller. Painting The Past maakt de toekomst nog iets mooier!


Toepasbaar op zowel muren als op meubelen (hout). De onderlaag moet droog en stofvrij zijn. Muurverf voor vierkante meter. Het is natuurlijk onmogelijk om de exacte kleuren op een beeldscherm weer te geven daarom is het raadzaam de kleurenkaart of een proefpotje te bestellen om de kleur te kunnen zien en te kijken wat de kleur doet in uw omgeving.


Indien de oppervlaktes sterk zuigen adviseren we eerst een laag te brengen vermengd met water. Verwarmingen moeten koud geschilderd worden. De verf is geschikt voor gebruik op kindermeubels.


Let op: Doordat er veel krijt in de verf verwerkt is zal hij minder vloeien als een terpentine verf. Door op de categorie te klikken kom je direct bij het gewenste product.

Geen voorbehandeling nodig. Kiest u voor kleuren uit het verleden met een vleugje romantiek? De matte Emulsion (muurverf) geeft een poederachtige uitstraling met een krijtmatte look.


Landelijke Stijl en Wonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts