donderdag 20 september 2018

Blanke lak zijdeglans

K zijdeglans blanke lak over 1K basislak. Zijdeglanslak tegen de laagste prijzen. Deze blanke lak beschermlaag kan zowel gespoten worden over watergedragen, als conventionele basislakken. Deze blanke , slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht.


Bij GAMMA vind je verschillende lakken in diverse kwaliteiten, onder meer de Flexa strak in de lak. Blanke lak : vernis, parketlak, vloerlak. Wil je het hout beschermen, maar de kleur niet wijzigen dan neem je een blanke lak.


Deze lakken worden veel gebruikt voor het lakken van een parketvloer. Geschikt voor professioneel gebruik, zowel voor binnen- als buitensituaties. Op het gebied van glansbehoud en onderhoudstermijn verslaat het zijn traditionele tegenhangers. Vaak geadviseerd voor meubelen, trappen, vloeren, binnenbetimmeringen, gevelbetimmeringen, deuren en kozijnen.


Parketlak zijdeglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast.


Zit jouw favoriete kleur er toch niet tussen? Geen zorgen, kom gewoon in de winkel langs en dan mixen wij jouw droomkleur voor je. Bij Praxis vind je naast matte lak ook hoogglans en zijdeglans lakken. Je kunt hierbij kiezen voor lak in blik of spuitverf lak.


Weer, water- en UV bestendige Jachtlakken Online bestellen. Harde en slijtvaste blanke tweecomponenten polyurethaan lak. Toe te passen als zijdeglans afwerklaag in een transparant laksysteem op hout. Gewoonlijk worden meerdere lagen DD Lak transparant hoogglans aangebracht en daarna afgewerkt met laag DD Lak transparant zijdeglans.


Te verwerken met kwast of verfroller. Verpakking: 7gr en kg set. De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens.


Blanke lak zijdeglans

Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt. Deze verf is minimaal vergelend en zeer kras- en stootvast. Veel gehoorde opmerkingen over deze verf is dat hij gemakkelijk te verwerken is en een mooie vloei heeft. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Dit zorgt voor een langdurig mooie uitstraling, fluweel mooi.


Bovendien is deze lak uitzonderlijk kras- en stootvast. Uitermate geschikt voor hout, harde kunststoffen en dekkende verf-of beitslagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts