vrijdag 28 september 2018

Hoe herken je hr++ glas

Hoe herken je hr++ glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters bij u uit de Regio! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Hoe herken je hr++ glas

Bekijk wat de beste glazen zijn voor in de keuken. Vandaag bestel morgen in huis. Aan welke zijde hoort dit te zitten en hoe kunnen we dit controleren? Houd de vlam of lamp op ongeveer cm.


Het type glas herkennen kan lastig zijn. Dit is van belang voor het energielabel van je woning. Lees hier tips hoe je enkel-, dubbel- en HR glas herkent. Is draadglas veiligheidsglas? Is het overschilderen van kitvoegen verplicht?


Is markering van brandwerend glas verplicht? Heb je geen van bovenstaande documenten, dan kun je zelf checken welk glas je hebt. Dit bestaat uit één glasplaat. Enkel glas is makkelijk te herkennen. Dubbel glas herken je aan een aluminium strip tussen twee glasplaten.


Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Beide soorten glas hebben een. Allereerst hangt het af hoe warm u uw huis stookt. Het is logisch als u bijvoorbeeld tweemaal zoveel gas verstookt dan een gemiddel dan kunt u ook tweemaal zoveel besparen. Verder hangt het ook af hoe uw huis is geisoleerd.


Hoe herken je hr++ glas

Wat is het gewicht van HR glas ? Je kunt het herkennen aan de kleur. Hr glas heeft door het gebruik van een coating wel een tint. Daarnaast staat in HR glas eigelijk altijd een duidelijke productie datum.


Glas kan zonwerend worden gemaakt door metaaloxiden toe te voegen in de oven tijdens de productie van het basisglas. Door de metaaloxiden wordt het glas minder doorzichtig, waardoor het ook minder zonlicht doorlaat. Het glas kan ook zonwerend worden gemaakt nadat het uit de floatoven is gekomen. Dan raden wij u aan om vooraf verschillende glaszetters met elkaar te vergelijken.


Hoe herken je hr++ glas

Hoe werkt zonwerend glas ? Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Er zijn verschillende soorten glas en het kan moeilijk zijn om de verschillende type beglazing te herkennen. Als het hang- en sluitwerk van de nieuwe (openslaande) kozijnen berekend is om meer gewicht te kunnen dragen, moet dat niet uitmaken. Argon zorgt voor een betere thermische isolatie. Driedubbel glas isoleert beter dan gewoon dubbel glas.


Maar inmiddels heb ik nog weer vier op de kop kunnen tikken, deze zijn van kristal. Het leuke van deze decoratieve glazen is dat je er meer mee kunt dan alleen champagne in schenken. Dikte is belangrijk, want dikte isoleert.


Alles wat je weten wilt over de dubbel glas dikte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts