vrijdag 14 september 2018

Henk teunissen riviera maison

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Ontdek het aanbod van Rivieras nu online bij van den Assem. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem.


Vergelijk Prijzen en Bestel! Hij spreekt op komende donderdag op Emerce eHome en Deco over omnichannel. Want die bestaat volgens Teunissen niet.

Henk Teunissen heeft functie op zijn of haar profiel. Een belangrijke les van Henk is dat het veel tijd en aandacht kost om een sterk merk te bouwen. De keten heeft meer dan 5verkooppunten wereldwijd en breidt nog steeds uit. Rivièra Maison heeft een sterke positie weten te veroveren in de woonbranche. Het merk telt intussen ruim 6verkooppunten wereldwijd.


Interieurspecial Sommigen noemen zijn stijl tuttig en ‘over the top’. Tot in Oost-Azië is zijn merk een hit. Henk woont in Hoofddorp, samen met zijn vrouw Saskia (46), hun kinderen Sjors (22), Puck (19) en Bess (16), én hond Bali en poes George.

Toen al was RM bezig met een internationale opmars. Hoe was het toen en hoe staat het er nu voor? Kies uit 4producten vanaf € 99. The new campaign is designed to reinforce its position in the Dutch market and support growth across Europe and Asia.


De Nederlandse Ralph Lauren of Tommy Hilfiger? In deze 7DTV-aflevering vertelt hij over de succesformule van zijn lifestylemerk. Op donderdag mei was ik in ern filiaal wilde daar. De oprichter en ceo zei in een video-interview van FaceRetail de ambitie te hebben dat mensen uit heel Europa weten waar het merk voor staat. En dat gaat niet zonder slag of stoot.


Je hoeft de kranten maar op te slaan of de treurigheid komt je tegemoet. On this page you will find the to frequently asked questions. If the answer to your question is not listed here, please use the contact form below. Tafels die -mede door de aankleding- van top tot teen sfeer uitstralen en waar u uren met goed gezelschap aan kunt tafelen. Riviera Maison staat bekend om haar unieke producten die veelal handgemaakt zijn.


Mooie herinneringen maken, is tenslotte waar het om gaat in het leven. Die strategie was zo succesvol dat hij het afgelopen jaar debuteerde in de Quote 500. Maar daarmee is de ambitie allerminst verdwenen.

Zij vertellen je waar zij het meest trots op zijn, wat hun favoriete vakantiebestemming is en waar je ze ’s nachts voor kunt wakker maken! En wil je je merk laten landen in een lan dan heb je er winkels nodig, weet Teunissen. Groei, groei, groei, is de mantra, met als doel binnen vijf jaar te verdubbelen. Franchisenemers van deze vestiging zijn René Goeth en Jesse Bijlsma. Voor een winkelpand in Beiroet was al getekend.


Door de situatie in Syrië ligt dat even stil. We helpen u graag met persoonlijk advies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts