dinsdag 18 september 2018

Rolgordijn met cassette

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Kies uit producten vanaf € 400. Origineel of Voordelig Huismerk. Bespaar tot op uw printkosten!


Je kunt kiezen uit cassettekleuren: wit, zwart of grijs (technisch zilver).

Een standaard rolgordijn sluit met het kantelen of kiepen niet meer aan het raam aan. Dat komt door het ontbreken van de zijgeleiding. Met cassette rolgordijnen met zijgeleiding is dit probleem verholpen.


Rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Onze verduisterende rolgordijnen met cassette bieden u op een stijlvolle wijze privacy en zorgen voor een goede verduistering. De aluminium cassette is verkrijgbaar in kleuren en zorgt voor een prachtige afwerking.


Door de grote keuze in stofkleuren vindt u altijd een kleur die bij uw smaak en woonstijl past. Het fijne aan het rolgordijn met het cassette systeem is dat je ze eenvoudig monteert. Het rolgordijn met mini cassette is perfect voor kleinere ramen.

Je plakt de cassette op het kozijn zonder dat je hoeft te boren of te schroeven. De ideale oplossing voor kunststof kozijnen. Moet er bijvoorbeeld nog gestuct worden, of Spachtelputz worden aangebracht, wacht dan tot dit gebeurd is met het inmeten. Wanneer u cassette rolgordijnen meet zijn er manieren van meten.


Duo rolgordijnen koop je eenvoudig online bij bol. Klemmen kan op een kunststof of aluminium draai-kiepraam. Met de meegeleverde kindveiligheidsclip kun je de ketting vastzetten, zo is je rolgordijn kindveilig.


De getoonde breedte maat geeft de breedte van de cassette aan. Je kunt dit rolgordijn eenvoudig inkorten in de breedte. Goedkoper Dan In De Winkel. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels.


Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd. Dit rolgordijn verduisterend met cassette is geschikt voor ieder huishouden. De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in kleuren en de bijgeleverde aluminium cassette in kleuren, waardoor er altijd een combinatie bij zit die bij jou past.


Doordat de rol stof in een cassette zit voorkom je lichtkieren aan de bovenzijde.

De meegeleverde zijprofielen zijn U-vormige strips waar de stof doorheen beweegt. Cassette - rolgordijn XS, cassette 33xmm. Ze voegen zich met hun compacte formaat perfect in elke ruimte en kunnen zowel in als op de glaslat worden gemonteerd. Een rolgordijn in cassette heeft altijd méér klasse.


Daarnaast sluit een cassette aan de bovenzijde beter af en wordt een rolgordijn minder stoffig. Raamdecoratieshop kiezen uit ronde of rechte cassettes met of zonder design uitvoering. Elegant rond of modern vierkant.


Zonder cassette of met een ronde of rechthoekige cassette in je gewenste kleur. Met een ronde of rechte onderlat of de onderlat mooi in een zoom weggewerkt. Kwaliteit door jaar ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts