donderdag 13 september 2018

Spiegel met zilverkleurige lijst

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Uw Product is Altijd op Voorraad! Bestel nú snel uw Lijsten. Betaalbare spiegel met smalle zilverkleurige lijst.

Basic spiegel met smal profiel, als passpiegel of als spiegel boven een dressoir of bank. Deze spiegel is afgewerkt met een prachtige eiken rand. De rand is net als de Todi-meubellijn strak in verstek afgewerkt.


Hij is met de hand gemaakt in Nederland en verkrijgbaar in elke maat naar wens. Daarnaast kunnen alle modellen in verschillende kleuren worden. Met zijn elegante zilverkleurige lijst benadrukt de VALENTINE spiegel met zilverkleurige lijst paulownia 70xde barokke stijl van uw interieur.


Het is een handig en mooi accessoire voor uw interieur.

Deco-detail: de zorgvuldig bewerkte lijst en de mooie arabesken. De spiegel is voorzien van een ring met witte led-lampen. Hierdoor geeft hij een professioneel, wit licht dat ideaal is voor het aanbrengen van je make-up. Een spiegel met luxe zwart met zilveren lijst die overal in huis opgehangen kan worden. Iedereen zal even blijven staan om zichzelf in deze spiegel te bekijken.


Kies uit onze standaard maten of we kunnen de spiegel speciaal voor jou op maat maken. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Mega grote zilveren barok spiegel in mooie vorm en krachtige kleur Zoekt u een mega grote zilveren barok spiegel , met een imposante brede barok lijst en misschien wel groter dan meter? Kijk dan even bij deze unieke spiegel die indruk maakt en u even doet stilstaan. Het ontwerp is imposant, groot, stoer met veel karakter.


Verfraaien van uw huis met spiegels. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Klassieke zilverkleurige spiegel.


Hierdoor ben je verzekerd van een ambachtelijk en kwalitatief hoogstaand product. Een karakteristieke eigenschap van deze klassieker is de kleurcombinatie met de spiegel tv.

Door deze kleurcombinatie komt de spiegel tv in elk interieur tot zijn recht. Hij past hierdoor perfect in jouw woonkamer, kantoor, vergaderruimte of hotelkamer. De zilverkleurige platte lijst is een strakke moderne lijst. Deze lijst staat prachtig in een modern interieur. Met deze spiegel tv heb je geen lelijk zwart vlak meer in je woonkamer.


Bekijk de video Grote foto's. Verder kijken met de Marktplaats app. Grote geslepen spiegel met zilverkleurige lijst. U kunt ook onze winkel bezoeken, u zult versteld staan.


Spiegel met zilverkleurige brocante lijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts