woensdag 26 september 2018

Plaid gehaakt

Plaid gehaakt

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.


Je zocht naar: gehaakt plaid ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Plaids van katoen of kunststof, met wafelstructuur of grof gebreide plaids.


Heerlijk voor buiten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond of voor binnen op de bank als het weer koud en guur is. En ze zijn ook nog een echte toevoeging aan je interieur! Onze kussens en plaids zijn zo ontworpen dat ze allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden. Haak een deken, een sprei of een plaid. Een gehaakte deken in Granny style!


Het is een Nederlands haakpatroontje voor een warm dekentje. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Heb je altijd al een sprei, deken of tas willen haken? Ik ben dus niet de enige die bij het begin van een nieuw project uren op internet zit om te zoeken naar hét patroon.


Daarom, speciaal voor al die mensen die op zoek zijn, mijn favoriete patronen! Patronen deken, gratis via de mail, bij afname van de garens of aankoop boek. De ontwerpen zijn samen met de benodigdheden online te bekijken. Alle plaids vind je op beslist.


Plaid gehaakt

Bestel simpel jouw woondekens online. Kies uit producten vanaf € 190. Ontdek ons unieke assortiment plaids. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Gehaakt plaid in vrolijke kleuren. Imbarro roze deken, plaid gehaakt. Verzenden of ophalen in alkmaar. Mocht ophalen niet lukken, besteed ik. Avonds weer de kaarsjes aan en hier en daar.


Plaid gehaakt

En de kleuren worden ieder seizoen opnieuw gekozen. Zo kun je de plaids afstemmen op de rest van je inrichting. De plaids zijn ook makkelijk overal mee naartoe te nemen.


Bijvoorbeeld in de auto, naar het park of op vakantie. Haken crochet sjaal patroon gratis patroon omslagdoek DIY slinger tas kerst haaksels col deken vlaggenlijn doily plaid ster granietsteek onderzetter hart kussen mandje shawl breien pasen winter colsjaal kerstboom knuffel portemonnee potje zomer EVF Fonty Koningsdag baby bunting eenvoudig eiermuts free pattern hoesje kerstmis knit krans muts. We staan inmiddels bekend om ons grote assortiment kussens.


We kunnen er niks aan doen, het is een soort verslaving… Maar zeg nou zelf, kussens zijn toch een geweldig middel om wat verandering te brengen in je interieur? Met wat nieuwe kussens en een leuk plaid geef je je bank in no-time een geheel nieuwe look. Plaids maken je woon- en slaapkamer gezellig en warm. Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Op zoek naar een plaid die perfect in jouw interieur past?


Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts