donderdag 27 september 2018

Trimetal permacryl pu primer

Trimetal permacryl pu primer

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Schoonmaak artikelen vanaf €00. Ontdek ons uitgebreide assortiment primers. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Trimetal permacryl pu primer

Het product is op basis van een polyurethaanacrylaat bindmiddel en heeft een hoge laagdiktevrijheid. Onze watergedragen lakken scoren hierbij het allerbest. Watergedragen, voor binnen.


PERMACRYL producten Primers. Vandaag bestel morgen in huis! Permacryl Multiprimer Prestige is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende, universele en zeer goed schuurbare grondverf, voor binnen en buiten op basis van styreenacrylaatdispersie. PU Primer Multiprimer Prestige FX Satin Multi primer. Alle schoonmaak artikelen va €00.


Trimetal permacryl pu primer

Ten eerste is dat de Permacryl Multiprimer, deze heeft de hierboven genoemde eigenschappen. Deze primers zijn een variatie op het thema acrylaat-watergedragen. Geschikt als grondlak op hout zoals geveltimmerwerk, trappen, betimmeringen, deuren en kozijnen.


Permacryl PU Mat is geschikt voor de afwerking van houten en kunststof ondergronden. Trimetal Trimetal permaline primer ltr permaline primer ltr. Permaline PU Satin is een oxidatief drogende, dekkende. De Trimetal brillant, adelmat en mat zijn drie producten voor binnengebruik. Het is een afwerklaag voor hout, kunststof, metaal en zijdeglanzende lakverf.


Trimetal permacryl pu primer

PVC, beton en pleisterwerk. Daarnaast heeft het product isolerende eigenschappen voor inhoudsstoffen van hout. Trimetal Magnacryl Prestige Mat: Deze matte muurverf is van een zeer hoogwaardige kwaliteit, schrobvast en weinig opglanzend. Tevens geschikt ter voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. Hoogwaardige krasvaste polyurethaan acrylaat aflak met goede vloei, watergedragen voor binnen.


Welliswaar is Trimetal eigendom van Akzo Nobel, het produceert nog steeds volgens eigen receptuur in hun eigen fabriek. Een bedrijf uit Nederland waar we zeker trots op mogen zijn. Dit impliceert echter geen enkele formele aansprakelijkheid voor gebruik van onze producten.


De ondergrond moet gezon droog, coherent zijn en ontdaan van vuil en vet. Dekkende grondlaag voor timmerwerk en diverse ondergronden binnen en buiten. De primer is slijtvast, vochtregulerend en kan worden afgewerkt met alle lakken uit het Permacryl assortiment. Op basis van een watergedragen acrylaat. Bestel voordelig bij Verfpoint.


Voor al uw verf en behang materialen kunt u bij ons terecht in van onze winkels. Vele merken met korting direct uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts