vrijdag 28 september 2018

Montis axel hoekbank

Montis axel hoekbank

Ruim aanbod fauteuils en loveseats. Beschikbaar in vele stofkleuren. Een van onze showrooms bezoeken? Hier vindt u onze contactgegevens. Van stof-, poot- tot knoopkleur.


Bezoek een van onze winkels voor een kleine Hoekbank. Kies online je Hoekbank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


Bekijk het Grootste Assortiment van Nederland Hier! Met zijn langgerekte zitvlakken is de AXEL een Hollands zitlandschap. De nuchtere vormgeving met zijn ongeëvenaarde zitcomfort is met recht uitgegroeid tot een eigentijds icoon. Kenmerkend is het onderstel dat bijna aan het oog wordt onttrokken. Dit zorgt voor een open karakter.


Montis axel hoekbank

The AXEL , with its broad seats, is a Dutch seating landscape. Its notable frame, almost entirely hidden from view, creates an open appearance. The elements come finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. De Axel collectie bestaat uit verschillende elementen waardoor er meer dan mogelijkheden zijn, waaronder een 3-zitsbank, 4-zitsbank, hoekbank en een poef. Door deze mogelijkheden kunt u zelf de bank samenstellen die u wenst.


Doordat de Axel Bank verkrijgbaar is in tal van uitvoeringsmogelijkheden hebben we slechts een selectie gemaakt die rechtstreeks in onze webshop te bestellen is. De duidelijke lijnen, grote zitkussens en onopvallende poten kenmerken het uiterlijk van de Axel. De standaard kussens van het bankstel zijn gevuld met een mengsel van latex, waardoor de kwaliteit jarenlang behouden blijft en deze de typerende vorm van de Axel overeind houdt. Het origineel vormgegeven onderstel van de Axel is bijna aan het oog onttrokken, waardoor de bank niet verbonden lijkt te zijn met de ondergrond.


Whether you are seated or lying down, the sober design always offers the comfort you need. Its elements are finished on all sides and can be arranged flexibly, just like the pillows. Enjoy a relaxed morning or evening.


Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Vente-Unique: tevreden klanten. Al ruim jaar actief in Europa.


De strakke lijnen en het moderne design passen perfect binnen diverse woonstijlen. De bankstellen zitten ook nog eens uiterst comfortabel! Componeer een ruime design hoekbank of royaal zitlandschap met een ruime keuze uit uitvoeringen en hoogwaardige leersoorten en rijke stoffen.


Geheel samen te stellen naar wens. De meubelen hebben een geheel eigen design met een persoonlijke uitstraling. Bij Mobiel Interieur in Andijk een showroommodel van hoekbankcombinatie Axel XL inclusief kussens Uitvoering: Stof,. Waar vind ik gratis producten?


Montis axel hoekbank

Hetbedrijf geniet internationale allure door de intrigerende designs. Montis Axel xl hoekbanken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts